11-12-2021
Brel & Brass

DEC

11

Kulturhus BorneBrel & Brass


Eerst 14 maart 2020, toen 20 maart 2021 en nu toch hopelijk echt op 11 december: Brel & Brass met Micheline Van Hautem en de Euregio Brassband. Kaarthouders krijgen bericht.

Brel & Brass is een uniek samenwerkingsproject van zangeres Micheline Van Hautem met de Euregio Brassband. Ooit gedacht over hoe de muziek van Brel zou klinken, gespeeld door een brassband? Merk hoe de combinatie van Michelines stem met een orkest van koperblazers zowel overweldigend als intiem kan zijn.

Voor de pauze speelt de Euregio Brassband een instrumentaal programma van 30 minuten. Na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem om samen met het orkest de mooiste chansons van Jacques Brel ten gehore te brengen. Alle arrangementen zijn speciaal voor Brel & Brass geschreven.

Speciale gast die avond is bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, in binnen- en buitenland.

Micheline Van Hautem wordt gezien als een van Europa’s beste Brel-vertolkers. Dat begon al in 2001 met het succesvolle album ‘Songs of Jacques Brel’ (meer dan 20.000 verkochte exemplaren). Optredens in Nederland, België, Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten volgden snel.

Aanvang: 20.00 uur
Entree: €14,50 GEEN servicetoeslag

 

terug naar agenda
 
Tips? Meld het ons Meld je tip