18-12-2021
POPkwis 2021 - VOL

DEC

18

Kulturhus BornePOPkwis 2021 - VOL


De POPkwisis is vol! Aanmelden voor de reservelijst is nog wel mogelijk.

 

Alweer de 10e editie van deze gezellige POPkwis!

Ook dit jaar organiseren de Bornse muziekprofessor Herman Lansink Rotgerink en Kulturhus Borne weer samen de jaarlijkse POPkwis: op zaterdag 18 december. De opbrengst van de POPkwis gaat, zoals ieder jaar, naar een goed doel.

Op deze avond passeren alle denkbare muziekstijlen en muziekvragen de revue! Van muziek uit de jaren ‘60 tot en met muziek van vandaag. Muziekprofessor Herman laat zijn deelnemers graag hard werken maar heeft de kwis weer zo in elkaar gezet dat deze geschikt is voor elk niveau! En ook zal deze avond de live muziek niet ontbreken.


De zaal en kassa zijn geopend vanaf: 19.00 uur. De POPkwis start om 19.30 uur. De inschrijfkosten bedragen €31,50 per team. Een team bestaat uit maximaal 5 personen.


Inschrijven

Inschrijven kan vanaf maandag 6 september 00.01 uur door een mail te sturen naar reuring@kulturhusborne.nl
Vermeld bij je aanmelding het volgende:
- Teamnaam
- Namen teamleden
- Telefoonnummer

Nadat we je team hebben ingeschreven ontvang je van ons een betaallink. Deze is 24 uur geldig. Na betaling is je inschrijving definitief.

Let op: een en ander is natuurlijk wel afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. We gaan natuurlijk voor een volle zaal met 40 teams. Maar mocht het tegen die tijd toch anders zijn: het moment van inschrijven bepaalt wie mee mag doen.

 

terug naar agenda
 
Tips? Meld het ons Meld je tip