18-04-2021
Online live-concert Double6 en Pia!

APR

18

20.00 Online live-concert Double6 en Pia!


Op de dag die eigenlijk in het teken zou staan van het jaarlijkse Borne op z’n Best, zondag 18 april, blijft het ook dit jaar relatief stil in het dorpscentrum. De living statues, koren en orkesten, de kraampjes met kunst en ander vermaak ontbreken.

 

Toch gloort er hoop. Het sprankje perspectief komt in dit geval van Double6 en Pia die, in coöperatieve samenwerking met BorneBoeit, om 20.00 uur ’s avonds een bijzonder live-concert verzorgen dat online te volgen zal zijn door iedereen in Borne, Hertme, Zenderen en verder.
 

In een ongedwongen setting brengen Paul Homan, Rudi Oude Vrielink en Pia Rosens een uurtje lang een selectie van hun repertoire. Zo speelt Double6 nummers van Boudewijn de Groot, de Bee Gees en Racoon, terwijl Pia zowel eigen nummers als covers ten gehore brengt. Samen zingen ze bovendien een nummer van Daniël Lohues.

 

Het exclusieve optreden wordt zondagavond aangekondigd door burgemeester Jan Pierik. Het live-concert begint zondagavond zoals gezegd om 20.00 uur en is te volgen via de pagina Live op BorneBoeit.

 

terug naar agenda