04-06-2021 t/m 31-07-2021
Tentoonstelling: 'Weefsels in de tijd' van Elsa Snijder

JUN

04

JUL

31

Tentoonstelling: 'Weefsels in de tijd' van Elsa Snijder


In het kader van het Bornse project ‘De Rode Draad’, onderdeel van Textiel Festival Twente, is er een nieuwe expositie getiteld:

 

WEEFSELS IN DE TIJD van ELSA SNIJDER

 

De kunstenares heeft zich voor deze expositie laten inspireren door ‘weefsels’ uit haar directe omgeving, zoals restmaterialen, oude gebruiksvoorwerpen en vondsten uit de natuur.
Doormiddel van fotografie en schilderen, gebruikmakend van teksten van eigen hand, combineert zij kleuren en vormen tot composities. Nutteloze objecten in een onverwachte setting krijgen nieuw elan en verwerven bestaansrecht in het heden. Woorden en beelden vertellen over verwondering en over de tijdelijkheid van het bestaan. Over vroeger en over de schoonheid van de nieuwe dag.

 

Elsa voltooide in 2008 de Bachelor of Fine Arts aan de AKI, Artez te Enschede. In het discipline: fotografie. Ze werkte o.a. als docente en volgde schrijfcursussen. Ze is werkzaam vanuit haar atelier aan de Herengracht 24, 7607 BR, Almelo. Daar etaleert zij ook haar werk en geeft ze er schildercursussen in kleine groepen.

 

Elsa laat zich inspireren door de schoonheid van het kleine. Ze houdt van de verrassing van het toeval, zoekt naar tegenstellingen, sfeer en kleur. Werkt vanuit verschillende disciplines: fotografie, schilderen, Tekst & Beeld.

 

Zie voor meer info: www.elsasnijder.com

 

Opening vrijdag 4 juni vanaf 16.00 buiten voor het Koetshuis.

 

‘KUNST in het Koetshuis’ is een Borns kunstenaarsinitiatief van de Stichting BArt (Borne Art)

Jaap Besteman, Carel Harberink, Yvonne Denekamp, Elsa Snijders, Mirna Limon.

organiseren exposities en met gevarieerd werk van professionele beeldend kunstenaars uit de regio in het Koetshuis bij het Kulturhus in Borne.

 

Kunst in het Koetshuis wordt mogelijk met subsidies van cogas-cultuurfonds en stichtingsfonds Bornse Evenementen. Adres: Marktstraat 23, Borne. FB: Koetshuis Borne

 

terug naar agenda
 
Tips? Meld het ons Meld je tip