19-08-2021
Chef'Special (Metropool Open Air)

AUG

19

20.00 Chef'Special (Metropool Open Air)


Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatiebewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl


Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid versoepeld en is een test voor toegang niet meer verplicht dan volstaat een geldig ticket.

De vijfkoppige succesformatie komt naar Hertme! Chef’Special is inmiddels een vaste waarde in het vaderlandse club- en festivalcircuit dat massaal plat gaan voor hun energieke mix van rock, hiphop en reggae. Chef’Special rijgt hits aan elkaar, heeft meerdere 3FM Awards in de kast staan en kan gerust bestempeld worden als één van de meest succesvolle acts van de afgelopen jaren. Ook in het buitenland valt de band in de smaak. Arena’s in de V.S. gingen ook voor de bijl toen de Cheffies het voorprogramma van de arenatour van Twenty One Pilots verzorgden.

Chef’Special serveert 19 augustus in Hertme vertrouwde delicatessen en nieuwe lekkernijen die er uiteraard ingaan als de spreekwoordelijke koek!

 

Tickets: www.metropool.nl

 

terug naar agenda
 
Tips? Meld het ons Meld je tip