20-08-2021
Blf (Metropool Open Air)

AUG

20

20.00 Blf (Metropool Open Air)


Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatiebewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid versoepeld en is een test voor toegang niet meer noodzakelijk dan volstaat een geldig ticket.

 

BLØF

Vanwege een wereldwijde pandemie moesten de mannen van BlØF hun jaarlijkse uitstapje naar het Openluchttheater in Hertme even overslaan maar dit jaar staan ze weer als vanouds en haast traditiegetrouw op Metropool Open Air!

Dat niet kunnen optreden viel de mannen zwaar. Voor een band die graag in de studio zit maar nog veel liever op het podium staat valt een jaar helemaal niet spelen niet mee. Bløf benutte de tijd onder meer door nieuwe muziek te schrijven. ‘Horizon’ is één van de nummers die tijdens deze periode tot stand kwam.

 

Ook het vorige week verschenen ‘Doe het dan’ verwachten we op de setlist in Hertme. Daarnaast natuurlijk de mooiste nummers uit hun carrière en dat zijn er teveel om op te noemen. Wil je ze live horen door deze band die al jaren aan de top meedraait dan raden we je aan om vrijdag 9 juli gelijk je kaarten aan te schaffen want Bløf in Hertme is steevast ver van te voren uitverkocht!

 

Tickets: www.metropool.nl

 

terug naar agenda
 
Tips? Meld het ons Meld je tip