30-10-2021
Halloween in het Openluchttheater Hertme

OKT

30

17.00 Halloween in het Openluchttheater Hertme


Stap op zaterdag 30 oktober door de piepende en krakende poorten van het theater en laat je verwelkomen door spoken, heksen en andere griezels!

 

Dit jaar staat alles in het teken van magie en tovenarij. Eenmaal in het theater kun je je vermaken met diverse spel en knutselactiviteiten in een omgeving waar de griezels, spinnen en natuurlijk de pompoenen niet ontbreken.

 

Daarna wordt iedereen verwacht aan de voet van de kasteeltoren, waar te midden van knetterende vuren, opdoemende rookwolken en flakkerende kaarsen de heks Wientje opwachting maakt voor een griezeldans. Tovenaar en illusionist Alex Buijk neemt je mee in zijn wereld vol magie! Een beetje spanning zal er wel zitten, maar het wordt vooral gezellig griezelen.

 

En wie daarna nog durft kan deelnemen aan de griezeltocht door het spookbos, waar het verhaal tot leven komt en vuurspuwers en mysterieuze figuren op je wachten.

 

Halloween Hertme is een griezelig en spannend evenement voor kinderen vanaf 4 jaar en voor iedereen die durft!

 

Poort open: 17.00 uur
De Grote Magie Show 1: aanvang 18.00 uur
Griezelbos: 19.00 uur

De Grote Magie Show 2: aanvang 19.15 uur
Griezelbos: 20.00 uur

Tickets en meer informatie: www.openluchttheaterhertme.nl


Let op: het theater houdt zich aan de geldende coronaregels. Bezoekers vanaf 13 jaar en ouder moeten een geldig coronabewijs laten zien.

 

terug naar agenda
 
Tips? Meld het ons Meld je tip