Djopzz tekent voor Apollo 8
30-12-2021
UITZENDBUREAU NIEUWE SPONSOR VOLLEYBALVERENIGING

Djopzz tekent voor Apollo 8

Op de valreep van het jaar zetten donderdagmorgen Apollo 8 en Djopzz hun handtekening onder een samenwerkingsovereenkomst voor drie jaar. De Bornse volleybalvereniging en het Zwolse uitzendbureau (met overigens ook een vestiging in Almelo) bekrachtigden daarmee hun beider inzet om sport, vitaliteit en talentontwikkeling tot kern van hun partnerschap te maken. Djopzz is overigens ook nu al sponsor van collega-eredivisionist Regio Zwolle Volleybal en enkele andere sportverenigingen.
 

‘Samen iets doen, daar geloof ik in’

Eric Krabbe, eigenaar van het uitzendbureau, ziet Apollo 8 als een uitgelezen partner voor een toekomstige samenwerking. “Het gaat om bezieling” zegt hij. “Samen iets doen, daar geloof ik in.” Het is ook de kern van de visie die hij binnen zijn onderneming hanteert. “We zijn goed in het zoeken en vinden van mensen en willen er zijn voor werkgever én werknemer. Wij merken dat onze opdrachtgevers, door op een andere manier naar hun flexibele schil te kijken, talent kweken en aan zich binden. Die lijn kun je ook naar Apollo 8 doortrekken.”
 

Voorzitter Martin Reesink van de Bornse volleybalvereniging bevestigt de overtuiging van zijn nieuwe sponsor. “Als vereniging zitten wij ook in een opbouwfase. We merken dat onze maatschappelijke rol daarbij heel belangrijk is. In feite zijn we heel klein begonnen en inmiddels ook een heel eind gekomen, maar nu is het vooral zaak dit alles vast te houden en mensen en partijen aan ons te blijven binden. Terugkijkend op afgelopen jaar kan ik alleen maar heel trots zijn, denk alleen maar aan ons Europese avontuur. En ook komend jaar zal weer belangrijk voor ons worden. Het is mijn passie om hier met heel veel enthousiaste mensen verder handen en voeten aan te geven.” (AJ/BM)
 

Op de bovenste foto links Dirk Huising, bij Apollo verantwoordelijk voor de scheidsrechterbegeleiding en lid van de sponsorcommissie, samen met Eric Krabbe, eigenaar van Djopzz.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Dennis Wilt survivalt in Expeditie Robinson

Het is D-day voor de vele adepten van Expeditie Robinson, het vermaarde RTL4-programma waarin...
11-08-2022

Mirjam Pol wint damesklassement Hungarian Baja

Op de finaledag van de Hongaarse Baja daalde het kwik naar meer menselijke temperaturen. Op het...
07-08-2022

Sportieve rolstoelers doorkruisen Borne

Na vier jaar wachten kon het eindelijk weer, de Twentse Rolstoel4Daagse met start en finish in...
29-07-2022

Ploeteren en zweten voor de blaashal

Op voorhand leek het allemaal zo makkelijk. De fonkelnieuwe blaashal, een zogenaamde dome, werd...
27-07-2022

Nieuw parcours RunBikeRun

In overleg met het Melbuul’ncommittee en BBO is besloten dit jaar het loopparcours iets...
13-07-2022

Vijfduizend km voor het Hospice

Het idee ontstond eigenlijk als grap en proefde vooral als een mooi avontuur: deelnemen aan de...
13-07-2022