Afrika Festival

JUL

02

JUL

03

Afrika Festival


Het Afrika Festival Hertme is een van de meest sprankelende festivals van Nederland! In het prachtige, groene Openluchttheater Hertme vindt al ruim 30 jaar het tweedaagse muziekfestival plaats.
 

Het podium waarop de artiesten optreden, ligt tegen een bosrand aan, wat het theater en de optredens een unieke en ontspannen sfeer geeft. Het festivalterrein is gesitueerd rondom het Openluchttheater Hertme. De Afrikaanse markt bevat ruim 100 stands met Afrikaanse producten zoals sieraden, kunst, houtsnijwerk, Afrikaanse doeken en kleding. Tevens is er een gezellig ingericht veld met verscheidene stands en cateraars, waar je kan genieten van heerlijk exotisch eten en drinken.
 

Het festival is in de afgelopen 33 jaar uitgegroeid tot het meest toonaangevende festival op het gebied van moderne Afrikaanse muziek. Veel artiesten die in Hertme hebben opgetreden, zijn later uitgegroeid tot absolute wereldsterren. Het festival kenmerkt zich door de ontspannen sfeer, de kwaliteit van de muziek en de exotische markt, waar mensen naast de rijke Afrikaanse cultuur ook kunnen genieten van het lekkerste eten en drinken. Meer dan 300 vrijwilligers uit Hertme en omstreken maken dit ieder jaar weer mogelijk, en ook dat is uniek! Het Afrika Festival is niet alleen bijzonder in Nederland, maar zeker ook in Europa. Want in 2013, 2014 en 2015 werden we door het toonaangevende Britse magazine Songlines verkozen tot een van de beste 25 festivals in Europa!

 

Voor meer informatie zie: https://openluchttheaterhertme.nl/afrikafestival/

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip