Davina Michelle (Metropool Open Air)

SEP

02

Davina Michelle (Metropool Open Air)


UITVERKOCHT - Davina Michelle is sinds haar grote doorbraak in 2018 uitgegroeid tot een gevestigde naam die de grootste concertzalen in binnen- en buitenland (vergeet niet dat ze kilometers maakte als support van wereldster Pink! die ze tot haar fans kan rekenen) aan haar voeten heeft. Ze neemt geen deel aan het Eurovisie Songfestival maar steelt met haar performance wel de show ten overstaan van een wereldwijd miljoenpubliek. Haar debuutalbum is uitstekend ontvangen en staat vol met stevige pop-tracks, van powerballads tot dansbare songs.

 

Het is slechts een kwestie van tijd voordat haar internationale carrière echt een vlucht gaat nemen. Ze is, met meerdere Edisons op zak, één van de meest succesvolle en populaire artiesten van dit moment die ook live alle verwachtingen weet waar te maken.

Op 2 september een prachtige gelegenheid om deze wereldster in wording live aan het werk te zien op één van de mooiste concertlocaties van Nederland, het Openluchttheater in Hertme, tijdens Metropool Open Air!

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip