Floor Jansen (Metropool Open Air)

SEP

03

Floor Jansen (Metropool Open Air)


UITVERKOCHT - Inmiddels heeft heel Nederland kennis gemaakt met Floor Jansen door haar deelname aan het televisieprogramma Beste Zangers. Haar optredens met vertolkingen van onder meer ‘Que Se Siente’ van Rolf Sanchez, Lady Gaga's hit 'Shallow’ en haar Engelse versie van Ruben Annink's 'Van De Liefde Weet Ik Niks' bestormen de charts en betekenen haar grote doorbraak bij het Nederlandse publiek. Haar uitvoering van The Phantom Of The Opera samen met Henk Poort is voor velen het hoogtepunt uit de historie van het programma.

In de jaren daarvoor was Floor vooral wereldberoemd buiten Nederland als zangeres en boegbeeld van de Finse metalband Nightwish waarmee ze jaarlijks voor vele honderdduizenden fans over de hele wereld optreedt. Daarvoor vierde ze al grote successen als zangeres en mede tekst- en songwriter van de Nederlandse metalband After Forever en haar eigen band ReVamp en neemt ze een plaat op met Noorse gitarist Jørn Viggo Lofstad.

Floor Jansen heeft ondertussen ruimschoots bewezen dat ze met alle genres uit de voeten kan en dat ze op alle fronten indruk weten met haar ijzersterke performance. Op 3 september kan je deze wereldster live aan het werk zien in Hertme waar ze met haar band een mooie dwarsdoorsnede uit haar indrukwekkende carrière gaat laten horen!

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip