What the f*ck is geluk?

OKT

07

What the f*ck is geluk?

20:00 Kulturhus Borne

Muzikaal, vrolijk, verrassend, humorvol, soms kwetsbaar, maar ook herkenbaar theater die jongeren een steuntje in de rug geeft onderweg naar een gelukkigere versie van zichzelf. Deze voorstelling wordt mede aangeboden door Zelfregieteam Borne!

Wat the f*ck is geluk? is het verhaal van een gezin dat worstelt met de depressie van de dochter. Ze zoeken naar woorden om hun zielenroerselen te duiden, en naar de noten en de beat die daarbij horen. Moeder en vader praten en zingen veel. Dochter Piep zingt als een Frans fluistermeisje en zo ziet ze er ook uit. Met haar vrienden heeft ze voornamelijk contact via sociale media en met haar ouders is er geen contact. Al spelend komt het gezin erachter dat muziek elkaar verbindt. In Wat the f*ck is geluk? komen ze nader tot elkaar, niet met woorden, maar met muziek.

Veel jongeren vinden de woorden niet om te vertellen wat er met hen aan de hand is. Een op de vijf worstelt met somberheid, vaak al vanaf jonge leeftijd. Hun ouders moeten kiezen tussen koesteren en loslaten, praten en zingen, fluisteren en schreeuwen.

In Wat the f*ck is geluk? slaan de spelers met harde beats om zich heen. Alle populaire muziekstijlen vinden hun plek. Want stil blijven is geen oplossing.

 

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip