Poppenkast Kerstvoorstelling ‘Het kerstfeest van Frosty’

DEC

18

Poppenkast Kerstvoorstelling ‘Het kerstfeest van Frosty’

15.00 Spookhoes

Op zondag 18 december vindt er in het Spookhoes bij Openluchttheater Hertme een sfeervolle poppenkast kerstvoorstelling plaats met in de hoofdrol een prachtige pratende sneeuwpop!

 

Het kerstfeest van Frosty
Guus heeft ontzettend veel zin in de kersttijd. Hij vindt alles aan kerst leuk. De muziek, de versiering, de gezelligheid, kerstbomen en…. Sneeuwpoppen. Die zijn toch wel zijn favoriet. Maar het sneeuwt niet altijd rond de kerst. Hoe gaat hij dit oplossen?
Toon, de kerstboom van Guus, heeft een goed idee. Hij denkt dat hij het voor elkaar kan krijgen om Guus dit jaar een sneeuwman te bezorgen. Maar daar heeft hij de kinderen wel bij nodig.

 

Het is een voorstelling met veel swingende kerstliedjes en een bijzondere sneeuwgarantie. Kortom, volop kerstplezier voor jong en oud.

 

Theater Fantast is een professioneel theater en specialist in kindertheater, poppenkastvoorstellingen en poppentheater. Met ruim 35 jaar theaterervaring weten ze precies hoe ze een mooie, leuke en grappige kindervoorstelling moeten maken. Het zijn voorstellingen vol interactie, de mooiste muziek, de grappigste poppen en een prachtig decor!

 

Informatie

Wanneer: Zondag 18 december
Tijd: 15.00 uur (poort open om 14.30 uur)
Waar: Openluchttheater Hertme, Het Spookhoes
Speelduur: 30-40 minuten
Leeftijd: Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 2 – 8 jaar
Kaartverkoop: een kaartje koop je via de website en kost € 7,50

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip