Foodshare vriendschapsdiner

JAN

27

Foodshare vriendschapsdiner

18:00 Kulturhus Borne

Het eerste kwartaal van 2023 staat bij Kulturhus Borne in teken van Geven & Gunnen.

Veel mensen zijn aan het consuminderen en minimaliseren. Niet alleen vanuit de duurzaamheidsgedachte, maar ook omdat we met ons allen de broekriem wat moeten aanhalen. Genieten van kleine dingen in het leven is een groot goed. Een ander iets geven en gunnen, vrijgevigheid, levert niet alleen karmapunten op, het maakt ook gewoon gelukkig. Iedereen kan meedoen, want iedereen heeft wel iets te geven.

Op vrijdag 27 januari organiseren wij in samenwerking met Foodshare Borne het allereerste Foodshare vriendschapsdiner in ons foyercafé de Noaberhood. Een gezellig en ontspannen etentje waarbij iedereen wat te eten meebrengt, naar eigen kunnen en portemonnee. Je eten delen, je verhalen delen en wellicht nieuwe vrienden maken. Aanvang: 18.00 uur. Let op: je hoeft voor maximaal 6 personen iets te eten te maken.

Laat je ons weten of je erbij bent? Dan weten wij voor hoeveel personen wij de tafel kunnen dekken. Aanmelden kan via de button ‘Schrijf in’.

Het Foodshare vriendschapsdiner is voorafgaand aan de Grote Poezie Avond in onze theaterzaal, in het kader van de Week van de Poezie, met als landelijk thema ‘’vriendschap’’. Onder meer dichter en performer Ingmar Heytze betreedt het dan het poeziepodium. Aanvang: 20.00 uur.

Nationaal Theaterweekend

Kulturhus Borne viert theater tijdens het Nationaal Theaterweekend! Dat betekent dat je dit weekend extra voordelig naar het theater kan. Zo kun jij laagdrempelig kennismaken met ons mooie theater. Dit weekend zit boordevol mooie programma’s om jou te laten zien hoe mooi, leuk, waardevol, ontroerend of grappig theater is. Het Foodshare Vriendschapsdiner is onderdeel van het programma voor het Nationaal Theaterweekend.

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip