Het Vijfde Element

APR

06

Het Vijfde Element

20:00 Kulturhus Borne

George Parker onthult het mysterie van Het Vijfde Element.†

Ik sta soms vermoeid voor de spiegel en zie een gezicht dat er ouder uitziet dan ik ooit zal worden…Zucht. Ik kan om oprollen in een foetushouding en me snikkend door de dag heen te worstelen. Ik kan†ook een portie lucht, vuur, water en aarde ophalen bij vier soorten magiŽrs. Welke dat zijn beleef je in een levendige show met een naadloze mix van illusies, mentalisme, comedy en verhalen. Je verlaat de†show gegarandeerd jonger dan je erin kwam!

George Parker reisde de afgelopen vijfentwintig jaar door Nederland en ruim dertig andere landen. Hij speelde duizenden theatrale, magische shows met veel humor en eye-openers over hoe onze waarneming onze realiteit creŽert voor het bedrijfsleven. Hij maakte ook vier theatershows die hij voornamelijk op aanvraag speelde. Het Vijfde Element was de eerste show en ging in een club in Las Vegas in premiŤre maar is nu voor iedereen te zien in het Kulturhus in Borne.

Reacties
Verrassend, verfrissend, verbindend en interactief.†(Selmar Wesselink, Dag van het Werkplezier)
An easy way of experiencing, instead of reading about the limits of your common sense brain.†(Gerard Loderus)
Door zijn creatief intakeproces, zijn universele principes en tijdloze inzichten levert George altijd een unieke podiumpresentatie. Waarschuwing: Je kunt ťn zult van perspectief veranderen! (Rob Meesen,†TopChange)

 

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip