Kulturhus

 

12.00 - 12.50 uur: Percussion Group Hertme

13.00 - 14.00 uur: Cladans

14.15 - 15.15 uur: Danceworkx

15.15 - 16.00 uur: Kidsdisco met DJ Teun

16.30 - 17.00 uur: Bandje Muziekschool

 

Percussion Group Hertme

 

De Percussion Group is een spetterende slagwerkgroep die garant staat voor mooie shows en concerten. Dit slagwerkorkest aangevuld met zang, keyboard en basgitaar zal verschillende nummers spelen, zoals onder ander de tune van de Formule 1!

 

Bij Borne op z’n Best staat de band op het plein bij het Kulturhus en is er zelfs de mogelijkheid om een nummer mee te spelen! Hoe en wat blijft nog even een verrassing, maar het wordt natuurlijk spectaculair!

Wil je graag meespelen en meer informatie? Check dan de website: www.percussionlive.nl.

 

Cladans

 

Cladans is een dansschool voor jong en oud en voor ieder wat wils. Cladans heeft niet alleen dans in haar aanbod maar ook BalanZ, Shape up en Powerwalken. Dit alles onder begeleiding van een super enthousiast team, maakt Cladans al 13 jaar de gezelligste dansschool van Borne.

 

 

Danceworkx

 

Danceworkx studio is de dansschool voor iedereen! Wij hebben lessen van 2,5 jaar tot en met lessen voor volwassenen. Je kunt bij ons verschillende dansstijlen dansen zoals, Hip hop, Ballet, Afro/dancehall, Female hip hop, Modern en Kidsdance maar ook geven wij verschillende groepslessen zoals Bodyshape, Pilates en Danceworkout. Naast de danslessen doen wij ook graag mee optredens en danswedstrijden. Om het seizoen af te sluiten staan wij jaarlijks met onze grote eindvoorstelling in de Schouwburg Hengelo.

Lijkt het je leuk om een proefles te doen? Check dan onze website www.danceworkx.nl

 

Kidsdisco met DJ Teun

 

Leef je uit op de muziek van DJ Teun! Teun is bewoner van Aveleijn en draait in zijn vrije tijd de leukste kindermuziek op allerlei evenementen. Kom gezellig dansen met je vriendjes en vriendinnetjes op ons podium!