BZSV verliest met 0-1 van MVV’69
20-03-2023
TWEEDE NIPTE NEDERLAAG OP RIJ

BZSV verliest met 0-1 van MVV’69

De Blauwwitters begonnen heel matig aan hun thuisduel tegen MVV’69. De gasten hadden het betere van het spel en probeerden met veel positiewisselingen ruimte te creëren, om door de stugge Bornse defensie te komen. Veel verder dan een aantal corners kwam de ploeg uit Marle niet. Na twintig minuten waren het de Blauwwitters die het dichtste bij een doelpunt kwamen. Kent Arslani schoot na een goede dribbel de bal op de lat. In een bij vlagen harde wedstrijd, waar zeven keer geel werd getrokken waren de kansen schaars en was 0-0 dan ook een logische ruststand.

 

Bas Siccama

In de tweede helft ging de wedstrijd meer gelijk op en kwamen de Blauwwitters meer aan het voetballen. Dit leidde meteen tot twee gevaarlijke momenten voor de Bornenaren. Waarbij de grootste kans voor Bas Siccama was. Na een goede voorzet probeerde Siccama met een laag schot MVV-keeper Remco Haselhorst te verschalken. Haselhorst redde echter zeer knap met zijn voet. Zo bleef de score in evenwicht en de wedstrijd uiterst spannend.

 

Rond de tachtigste minuut stuurde de coach van MVV zijn laatste man mee naar voren, om zo meer druk uit te oefenen op de Bornse defensie. Dit had effect want de Blauwwitters werden meer naar achteren gedrongen. Het leidde in de 85ste minuut tot een grote kans voor aanvaller Jelmer Ekkel. Hij vond echter keeper Tom Markvoort op zijn pad, die met een prachtige reflex de brilstand op het scorebord hield.

 

Loon naar werken

MVV bleef komen en kreeg uiteindelijk in blessuretijd toch loon naar werken. Het was invaller Jesse Ekkel die met een schot van buiten het strafschopgebied de Bornse formatie in rouw dompelde. In de minuut die nog viel te spelen gooiden de Blauwwitters alles naar voren, maar dit mocht niet meer baten. Voor de tweede wedstrijd op rij is een nipte nederlaag een feit.

 

Komende zaterdag mogen de mannen van Ali Gozukeles het opnemen in en tegen Lemele, de ploeg waar in de thuiswedstrijd met 2-1 van werd gewonnen. De wedstrijd op sportpark Zandeinde begint om 15.00 uur

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

NEO wint met 5-3 zege van Rolder Boys

In een doelpuntrijk duel heeft NEO zichzelf verzekerd van de tweede plek op de ranglijst en kan...
30-05-2023

NEO en Eurosport contractueel samen verder

Op 1 april slingerde NEO het bericht de wereld in dat de club vrijwel per direct het zwart-witte...
23-05-2023

Ook laatste competitieduel gaat voor BZSV verloren

Op de laatste speeldag van de competitie speelde BZSV de Blauwwitters uit bij Sportclub Daarle....
22-05-2023

NEO verliest met 3-1 bij Jubbega

De voorbeschouwing repte over nog ‘twee finales’. Het werd er maar een, want doordat...
22-05-2023

Beach handballen voor een plek op het NK

In het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 juni houdt Handbalvereniging Borhave voor de tiende...
20-05-2023

BZSV heeft niets in te brengen tegen ASV

Na ongeveer vijf minuten spelen kwam ASV, de nummer één, al op voorsprong. Een...
15-05-2023