Muziekcafé Borne

JAN

20

Muziekcafé Borne

20:00 Kulturhus Borne

Mash Up
Mash Up brengt een gevarieerd poprepertoire van voornamelijk nummers uit de zeventiger en tachtiger jaren, maar zij schuwen ook de nummers van deze tijd niet. Kenmerkend voor het repertoire van MASH UP is de voorkeur voor nummers waarin driestemmige vocals de boventoon voeren, waaronder ook verschillende medleys en mash ups van bekende nummers. Zomaar een greep uit het repertoire: Tina Turner komt voorbij, maar ook Hall & Oates, Lois Lane, The Three Degrees, Sandy Coast, Mell & Vintage Future, Linda Ronstadt en uit de gospelmuziek het nummer ‘Shackles’ van Mary Mary.

Kortom, Mash Up staat met dit gevarieerde repertoire garant voor een feest der herkenning en speelde met veel plezier een paar rondjes op het eerste ‘t Mooi Weer Festival in juni 2023. En wat was het publiek enthousiast! Meezingen en dansen mag! 

Stones & More
Stones & More is een band van Twentse muzikanten die in diverse bands in muzikale stijlen al vele jaren plezier in de muziek hebben. Met een repertoire waarin ‘The Rolling Stones’ de hoofdrol spelen, verraden ze al een beetje wat je kunt verwachten, maar daar blijft het niet bij. In hun repertoire spelen naast de Stones ook de rock hits uit de sixties een hoofdrol van bands zoals Lynyrd Skynyrd, Cream, Jeff Healey, CCR, Cuby & The Blizzards, Thin Lizzy, The Doors. En uiteraard komen er nog vele andere bekende songs voorbij.

In de afgelopen jaren speelden Stones & More in diverse bezetting o.a. op het Hengelo 60’s Revival festival, bij het Cultuurpodium de Houtmaat, Sixties Alive in Deventer en in Muziekcafé de Cactus.

Het muziekcafé wordt gehouden in de foyer van het Kulturhus die voor deze gelegenheid wordt omgebouwd tot een gezellig café met een muziekpodium en dansvloer, met alle techniek die daarbij hoort. Muziekcafé avonden zijn uitgegroeid tot avonden waar mensen naar uitkijken om te genieten van muziek, gezelligheid en te dansen. Avonden voor iedereen, jong, oud, alleen of met partner / vrienden / buren. Het muzikale gedeelte begint meestal rond 20:00 uur en duurt tot ca 23:30 uur. Het Muziekcafé is geopend vanaf 19:45 uur. De entree is gratis. Vrije in- en uitloop.

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip