Nachtconcert Borns Kleinkoor

OKT

06

OKT

07

Nachtconcert Borns Kleinkoor

23.00 Oude Kerk

Romantiek in de Nacht

 

Stelt u zich eens voor dat u op een avond in de Oude Kerk zit en een mannenkoor, zachtjes een slaapliedje neuriënd, de kerk binnentreedt. De kerk is half in het duister gehuld en op meerdere plekken branden kleine kaarsjes.

In de stilte van de kerk speelt een indianenfluit. De mannen zoeken hun plek op het koor. Dan klinken in die nachtelijke, meditatieve sfeer NACHT-liederen en -gedichten: de ondergaande zon, de opkomende maan, de stilte van de nacht, de zang van een nachtegaal, een slaaplied, een nachtelijke serenade voor het raam van de geliefde. Het Borns Kleinkoor, musici, de zangeres en de dichteres nemen u zo mee naar een heldere zomernacht waar sterren aan de hemel schitteren.
 

Dit volledig nieuwe initiatief gaat het Borns Kleinkoor realiseren op 6 en 7 oktober van 23.00 uur tot 24.00 uur in de Oude Kerk in Borne.
 

Onder de bezielende leiding van dirigent Bram van der Beek heeft het koor de laatste weken met veel enthousiasme en plezier gerepeteerd om er een prachtig concert van te maken. De begeleiding is in handen van de pianist Jos Beunders.

Aan het concert werken verder mee: Karin Slijkhuis (Indianenfluit), Yvonne Beunders (zang) en Stevine Groenen (gedichten).
 

De toegangskaarten kosten € 12,50 en zijn te bestellen via het Kulturhus, bij Herman Dankaart (dankaart1@gmail.com) en bij de u bekende leden van het Borns Kleinkoor.

Het is raadzaam om de kaarten tijdig te reserveren. Het aantal plaatsen in de Oude Kerk is beperkt.

Gelieve duidelijk aan te geven op welke avond u het concert wilt bijwonen.

De kerk gaat open om 22.30 uur.

Wij hopen u te mogen begroeten op één van de twee avonden.

Zie ook onze website: www.bornskleinkoor.nl of volg ons op Facebook.com/bornskleinkoor.

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip