Kerstconcert Borns Kleinkoor en Opus '94

DEC

17

Kerstconcert Borns Kleinkoor en Opus '94

16.00 Stephanuskerk

‘Op weg naar Kerst’: Zondagmiddag 17 december om 16.00 uur bent u weer welkom bij het Kerstconcert van het Borns Kleinkoor, inmiddels voor menigeen een traditie in Borne als een vast baken in de adventstijd.

 

Bijzonder dit jaar is de samenwerking met Opus ’94. Dit gemengde koor uit Hengelo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd. Evenals het Borns Kleinkoor staat het onder de inspirerende muzikale leiding van Bram van der Beek als dirigent. Graag willen beide koren dit keer hun Kerstconcert samen verzorgen, elk met hun eigen kenmerkende inbreng en koorklank. Het belooft zo weer een prachtige sfeervolle middag te worden met een heel gevarieerd programma: kleurrijk, verrassend, traditioneel én meer modern.

 

Naast bekende Nederlandse kerstliederen zullen ook enkele aansprekende nieuwe liederen klinken en liederen uit andere landen. De begeleiding is in handen van pianist Jos Beunders en violiste Irene de Bruin. De soliste bij dit concert is Anja Smellink.

 

Het kerstconcert vindt plaats in de Stephanuskerk in Borne. De kerk is open vanaf 15.30 uur. De toegangskaarten kosten € 12,50 en zijn te bestellen bij Herman Dankaart (dankaart1@gmail.com) en leden van beide koren of via het Kulturhus.

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip