Kerstvoorstelling ‘Kerstkonijn’

DEC

17

Kerstvoorstelling ‘Kerstkonijn’

14.30 Openluchttheater Hertme

Op zondag 17 december vindt er in het Spookhoes een kerstvoorstelling plaats met in de hoofdrol een kerstkonijn.

 

Kerstkonijn

Konijn loopt weg van huis en trekt de wijde wereld in. Hij ontdekt de vrije natuur, moet oppassen voor voorbijrazend verkeer en komt in een groentetuin terecht. Maar daar is een kok net bezig een kerstdiner te bereiden. Lukt het Konijn om uit de handen van de kok te blijven?
Na een lange omzwerving komt Konijn bij het kerstcircus. Daar wordt zijn ware aard ontdekt; hij is niet zomaar een konijn, maar een STUNTKONIJN!

 

Het is een avontuurlijke voorstelling vol (live) muziek, poppenspel en humor, waarbij de verbeeldingskracht centraal staat. Hierdoor is de voorstelling ook goed te volgen voor kinderen die slecht kunnen horen.

 

Over Theater Tique

Theater Tique – afkomstig uit Amsterdam – maakte naam en faam met het blauwe mannetje Tique, een treedt sindsdien op met deze compleet eigen stijl elastische poppen. In een verbluffend samenspel weten de speelsters van Theater Tique deze poppen zo te bewegen dat je je vanaf het eerste moment in hun wereld verplaatst en met hen meeleeft. De speelsters zijn interactief met elkaar en met het publiek en de avonturen worden vol spanning, humor en emotie gebracht. Theater Tique laat zien dat je met een minimum aan decor theater kunt maken en een groot publiek - van jong tot oud – kunt boeien. Theater in optima forma!

 

Wanneer: Zondag 17 december om 14.30 uur (poort open om 14.00 uur).

Speelduur is 40 minuten.
Waar: Openluchttheater Hertme, Het Spookhoes
Leeftijd: Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 – 9 jaar Kaartverkoop en kosten: Een kaartje koop je online via en kost € 6,00
Tickets bestellen: https://openluchttheaterhertme.nl/evenementen/kerstkonijn

Meer informatie: www.openluchttheaterhertme.nl

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip