Kings Peak

FEB

24

Kings Peak

19:00 Kulturhus Borne

Kings Peak, bandjesavond Borne voor en door jongeren
Ben jij klaar voor een lekkere muzikale kick? Blokkeer zaterdag 24 februari in je agenda, want het podium van Kulturhus Borne wordt hét centrum van jongerenplezier tijdens Kings Peak, de nieuwe knallende Bornse Bandjesavond! De avond wordt georganiseerd door Veridian Hollow, een 4-koppig jongerenbandje uit Borne. Zij treden uiteraard zelf op, maar je ziet ook Apollo, Rebel Roses, The Outstand en RSelves.

Voel de adrenaline stromen terwijl jonge, getalenteerde bands uit Borne en omstreken het podium betreden! Van indie vibes tot punk en metal, de line-up staat garant voor een avond vol energieke muziek. Laat de dansvloer trillen en geniet van de vrijheid om los te gaan met gelijkgestemde muziekliefhebbers. Ontdek nieuwe geluiden en laat je verrassen door een mix van stijlen. Trommel je squad op, trek je beste stap-outfit aan, en maak je klaar voor een gezellige bandjesavond!

Over de bandjes

Veridian Hollow
Veridian Hollow is een hele gezellige en closeknit vriendengroep die toevallig ook samen muziek maken. Twee jaar geleden maakten zij hun debuut bij het Kulturhus in Borne. Dit evenement organiseren ze dan ook omdat ze graag een evenement willen voor jonge bandjes zoals zij toen waren. De band bestaat uit vier mensen: zang, bas, gitaar en drum. Ze spelen van pop tot rock, alternatief en nog veel meer.

Apollo
Apollo is een bandje uit Borne. Ze spelen voornamelijk covers van alternatieve bands. Je kunt ze vaker vinden in het Kulturhus want ze spelen al een tijdje onder begeleiding van gitaardocent Stefan Schaminee!

The Outstand
The Outstand is een Pop/Rock band begonnen met Joep Veltman (gitaar) en Naut Oude Bekke (zang). Een tijd later kwamen Mart Meijnen (bas) en Marwyn van Dam (drums) ook bij The Outstand. Intussen maken deze jongens samen muziek waar ze al hun emotie in kwijt kunnen en dit doen ze met veel plezier. De teksten, die voornamelijk geschreven worden door (leadzanger) Naut Oude Bekke, zijn gebaseerd op dagelijkse gebeurtenissen en de gevoelens daarbij. Ze kennen geen grenzen kennen binnen hun muziekstijl.

RSelves
RSelves bestaat uit vier muzikanten met ieders een eigen stijl. De genres die gecoverd worden zijn Hard Rock, Punk en Metal.

Rebel Roses
Rebel Roses is een super gave coverband die bestaat uit vier enthousiaste muzikanten. Tijdens optredens spelen wij bekende up-tempo popnummers. Wij zijn Lovina (zang), Tess (piano), Tijs (drums) en Roosmarijn (bas & zang) en wij hebben erg veel zin om een spetterend optreden voor jullie te verzorgen!

 

 

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip