Van donker naar licht

FEB

23

Van donker naar licht

20.00 De Zwanenhof

Aan de vooravond van de dag waarop twee jaar geleden de oorlog uitbrak in Oekraïne is het voor de bijna 100 mensen die nog steeds worden opgevangen op en rondom De Zwanenhof niet altijd eenvoudig het licht te blijven zien.

 

Met deze voorstelling, die ons via muziek, poëzie, spoken words, gesprekken en verhalen meevoert van het donker naar het licht, hopen we hen - en misschien ook wel onszelf - een beetje hoop, troost en liefde te geven en ze te laten weten dat ze niet zijn vergeten. De avond wordt geleid door Dorothée Loorbach. Mariia Bolduieva spreekt en zingt, Nataliia Bolduieva draagt voor en speelt, Katya Bassova tolkt en co-presenteert, Hans Barkel speelt en Valentina Liesnova en Aafke Feenstra dragen voor.

 

De hele avond is in zowel het Nederlands als in het Oekraïens. Iedereen is welkom, ongeacht achtergrond, leeftijd of wat dan ook. Tickets zijn op basis van een vrije gift. Reserveer wel vooraf via https://dorotheeloorbach.nl/products/van-donker-naar-licht, want we hebben maar 120 plekken.

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip