Muziekcafé Borne

SEP

14

Muziekcafé Borne

20:00 Kulturhus Borne

Het muziekcafé wordt gehouden in de foyer van het Kulturhus die voor deze gelegenheid wordt omgebouwd tot een gezellig café met een muziekpodium en dansvloer, met alle techniek die daarbij hoort. Muziekcafé avonden zijn uitgegroeid tot avonden waar mensen naar uitkijken om te genieten van muziek, gezelligheid en te dansen. Avonden voor iedereen, jong, oud, alleen of met partner / vrienden / buren. Het muzikale gedeelte begint meestal rond 20:00 uur en duurt tot ca 23:30 uur. Het Muziekcafé is geopend vanaf 19:45 uur. De entree is gratis. Vrije in- en uitloop.

Sylver & Ry
Dit muzikale duo speelt akoestische covers in de genres folk, pop, blues, rock en country. Het repertoire bevat rustige en stevige nummers wat voor mooie afwisseling zorgt.
Syl en Ry kennen elkaar uit een eerder bandje van jaren geleden. In 2024 kwamen ze elkaar weer tegen en dit was niet voor niets want dit leidde tot een spontane enthousiaste muzikale samenwerking. Syl zorgt voor de zang en Ry begeleidt op gitaar, blues-harp en zang.

Sixtiesband The Retro’s
De jaren 60 en 70, een tijd waarin geweldige muziek is gemaakt, de tijd van de brommers, nozems, hippies, Woodstock en The Dark Side of the Moon. Iedereen kent wel wat nummers uit de jaren zestig, of ze deze tijd nu bewust of onbewust hebben meegemaakt. Veel van de muziek uit de jaren 60 is erg belangrijk geweest voor de ontwikkeling van de muziek. Er ontstonden nieuwe genres en stijlen.

De jaren zestig heeft bands als The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks, The Doors, Cliff Richard, The Searchers, Elvis Presley en nog vele anderen voortgebracht. Sixtiesband The Retro’s zijn Twentse muzikanten die de zestiger jaren bewust hebben meegemaakt en vroeger in verschillende bandjes hebben gespeeld. Twee jaar geleden kwamen de mannen elkaar weer tegen, hebben de instrumenten uit de kast gehaald en zijn weer begonnen muziek maken. Verbonden door hun liefde voor muziek brengt de band een ode aan hun grote muzikale helden als The Beatles, The Rolling Stones, Roy Orbinson, Chuck Berry, Elvis Presley, Cliff Richard, The Searchers, en nog vele anderen. Met zang, origineel jaren 60′ orgelgeluid, bas, gitaren en drums brengen de bandleden de muziek weer tot leven.

Bandleden: Reini van der Woude (leadzang), Andy Engbersen (lead- en slaggitaar), Paul van Vilsteren (lead- en slaggitaar), Bennie van der Kolk (drum), Carolo Burke (slaggitaar), Gerard Mebius (basgitaar) en Bennie Wallink (keyboard).

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip