Zomerrondleiding Oud Borne

JUL

03

AUG

28

Zomerrondleiding Oud Borne

14.00 Oud Borne

In juli en in augustus kunt u een rondleiding in Oud Borne volgen. U hoeft zich voor deze activiteiten niet van te voren aan te melden. De rondleiding is tweemaal per week, op woensdag en op zondag. ( m.u.v. 21 + 25 augustus i.v.m. Melbuulndagen ). Meldt u zich om 14.00 uur op het Dorsetplein bij de fontein. De gids staat daar op u te wachten! De rondleiding duurt ca. 1.5 uur. Na afloop kunt u desgewenst naar museum Het Bussemakerhuis. Mocht u een museumjaarkaart hebben, neem deze dan mee.

 

De rondleiding geschiedt o.l.v. een gids die vele bijzonderheden laat zien en verhalen en anekdotes vertelt over de rijke historie van Borne. Ook laat de gids u het fraaie interieur van de kerken in Oud Borne zien. De kosten bedragen 5 euro per persoon.

 

Het blijft altijd mogelijk, 365 dagen per jaar, een rondleiding door Oud Borne op maat én op afspraak te doen. Mocht u specifieke belangstelling hebben voor de oude toren en de gewelven dan horen we ook dat graag. Boeken kan bij André Muller. Tel: 074-2663082. Nog meer info via www.gidsenoudborne.nl .

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip