Evaluatie en waardering

MijnBorne2030 was en is een vernieuwende aanpak binnen overheidsland, die veel waardering oogst in zowel binnen- als buitenland.

 

MijnBorne2030 heeft in 2011 de Galjaardprijs gewonnen, de prijs voor de beste overheidscampagne. Je kunt daar HIER meer over lezen. Ook is het juryrapport te downloaden.

In 2011 is MijnBorne2030 tevens genomineerd voor de European Public Sector Award. Portugal streek met de eer, maar MB2030 nam wel een best practice certificate mee terug naar Borne! Klik HIER voor het jurycommentaar (Engels). An English presentation can be found here.

 

Verder wordt MijnBorne regelmatig gevraagd om op congressen en bij gemeenten lezingen te geven. Informatie over opkomende congressen en lezingen vind je zoals altijd bij het nieuws. waardering vind je informatie over de Galjaardprijs voor beste overheidscommunicatie en de European Public Sector Award.

 

Daarnaast is het project geevalueerd door de Universiteit Twente. Dit was een van de eisen van de provincie Overijssel bij het verstrekken van de subisdie voor het project. Doel van de evaluatie is om andere gemeenten te laten leren van de Bornse aanpak. 

Het rapport is natuurlijk online te bekijken: Rapport evaluatie MijnBorne2030 door UT