Kerstconcert Bornse Harmonie 15 december

 

2018 klaar!

Geen Kerst zonder muziek! Tijdens Shopping by Candlelight zal overal stemmige muziek klinken. De diverse optredens vindt u elders in deze special.

 

Maar er is meer! December is de maand van de traditionele kerstconcerten. Zo verzorgt de Bornse Harmonie een kerstconcert op 15 december in de Stephanuskerk, met in het programma onder andere een bijzondere bijdrage van zandkunstenares Elena Handel.

 

Niets missen? Kijk in onze uitagenda voor alle actuele gegevens.

 

Midwinterconcert Enchanté en Cantabilé

 

Het kamerkoor Enchantéuit Goor zingt, samen met het kleinkoor Cantabiléuit Borne, een zorgvuldig gekozen selectie van liederen die betrekking hebben op de winter en een beetje vooruitkijken naar Kerst.

 

Het programma, dat varieert van licht klassiek tot een Afrikaans Halleluia, wordt uitgevoerd in de Oude Kerk in Borne op 14 december en in de Hofkerk in Goor op 15 december.

 

Zie voor meer informatie onze uitagenda

 

Kerstconcert Borns Kleinkoor 23 december

 

Liefst twee concerten geeft het Borns Kleinkoor op 23 december in de Oude Kerk. Zowel om 14.00 uur als om 16.00 uur. Dit Kerstconcert van het Borns Kleinkoor is inmiddels een traditie geworden binnen de Bornse en omliggende gemeenschap. Voor menigeen is dit concert het begin van ‘op weg zijn naar Kerst’.

 

Voor meer informatie zie onze uitagenda.

 

Advertenties
(Uw banner hier?)