Ontmoeting en gezelligheid op eerste kerstdag

Samenzijn onder het genot van een hapje en drankje en luisteren naar muziek. Wie eerste kerstdag niet alleen wil doorbrengen of gewoon zin heeft om, eventueel samen met de familie, even de deur uit te gaan, is van harte welkom in de Kerstherberg in Kulturhus Borne. De Kerstherberg is al 29 jaar een begrip en groot succes onder de inwoners van de gemeente Borne.

Bezoekers zijn vrij om de hele dag ‘in-en-uit’ te lopen. Onder het genot van (gratis) koffie, thee met natuurlijk kerstgebak, is er volop de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en met dorpsgenoten bij te praten. Kortom, een gemoedelijke en gezellige eerste kerstdag, geen verplichtingen en geen financiële bijdrage!
 

De herberg is overdag vrij toegankelijk en iedere bezoeker wordt ontvangen met koffie/thee en een gebakje. Mensen die om 17.00 uur willen meeëten moeten zich wel opgeven.


De kosten van de kerstdiner bedragen 10 euro. Opgave hiervoor is mogelijk tot en met 17 december bij de receptie van Kulturhus Borne via telefoonnummer 074 - 265 72 00.

Kerstherberg Kulturhus
Eerste kerstdag 25 december

12.00 - 17.00 uur vrije inloop

17.00 - 19.00 uur kerstdiner

 

Advertenties
(Uw banner hier?)