PROGRAMMA

 

Dorsetplein - Wielerronde van Borne

15.45 uur Drie Biggetjes Loopfietsenrace (15.30 uur melden in de tent bij de Lidl)

16.15 uur Carnavalslandrace (15.45 uur melden in de tent bij de Lidl)

16.30 uur Decathlon Dikke Banden Race

17.30 uur Elite / Belofte Dames

19.00 uur Elite / Amateurs Heren

 

Dorsetplein

17.00 - 23.00 uur Openingsborrel

 

Het Dijkhuis

19.00 - 20.30 uur Bonte avond

 

Gezellige openingsborrel op het Dorsetplein

 

Bij de start van een evenement als de Melbuul'ndagen hoort natuurlijk een openingsborrel. Vanaf 17.00 uur, als de wielerronde inmiddels gaande is, wordt de borrel geserveerd op het Dorsetplein. Een leuke plek dus om het voorbij razende peloton op de voet te volgen en tussendoor gezellig bij te praten met andere Bornenaren. Genieten dus in een sfeer van gezelligheid en muziek, met een borrel en de nodige hapjes. Kan het mooier?

 

Bonte avond

 

De Bonte Avond in het atrium van Het Dijkhuis is voor iedereen gratis toegankelijk. De avond begint om 19.00 uur, duurt tot ongeveer 20.30 uur en wordt in samenwerking met de activiteitenbegeleiding van TriviumMeulenbeltZorg. georganiseerd.

 

Liedjeszanger Sjaco van der Speld neemt het voortouw tijdens de avond en zet tal van oude en bekende succesnummers in waarop de bewoners en het publiek naar hartelust kunnen inhaken. Denk bijvoorbeeld aan nummers van Rob de Nijs, Vader Abraham en Willeke Alberti. Ook is er alle gelegenheid voor het indienen van verzoeknummers. Een heerlijk nostalgische avond dus, waarin het meezingen centraal staat. En natuurlijk zijn er hapjes en drankjes.

 

Heb jij ook zin in een heerlijke opstart van de Melbuul’ndagen? Kom dan donderdag 23 augustus om 19.00 uur naar het atrium van Het Dijkhuis en zing en feest met ons mee!

 

 

Advertenties
(Uw banner hier?)