PROGRAMMA

 

Parkeerplaats De Haven (Kulturhus)

10.00 uur Start Melbuul'n Rally

15.00 16.00 uur Finish Melbuul'n Rally

 

De Koem en parkeerplaats voor Lidl

12.00 - 21.00 uur Kermis

 

Grotestraat Noord

12.00 - 17.00 uur Kunst & Kids (Ellen Klasens)

 

Grotestraat voor Shorty's

12.00 - 17.00 uur Kofferbakverkoop

 

Rheineplein

Brandweer - Jeugdbrandweer Rheine

 

Bolkshoek bij Albert Heijn

12.00 - 17.00 uur Wilde Bornse Spelen

 

Grotestraat Noord - Stationsstraat en gehele centrum

12.00 - 17.00 uur Braderie

12.00 - 17.00 uur Straatentertainment

 

Dorsetplein

13.30 - 19.00 uur Band Broadway

 

Melbuul'n Rally

De Succes Signs Melbuul'n Rally is een evenement dat niet meer weg te denken is van de Melbuul’ndagen. Het evenement op de zondag kent een vaste groep liefhebbers die met de fraaiste bolides aan de start verschijnen. Een laagdrempelig evenement met klasse, dat is het credo van de Melbuul'n Rally. Inschrijven is nog mogelijk via www.melbuulndagen.nl

 

Braderie

 

Zowel gisteren als vandaag zijn de straten gevuld met tientallen kraampjes van goede doelen, verenigingen, particulieren en veel meer.

 

Zo vind je in het gehele dorpscentrum gezellige eetkraampjes voor de lekkere trek, alsook zelfstandigen die hun unieke producten aan de man brengen en ook de EHBO is zoals ieder jaar weer aanwezig met hun loting aan de Grotestraat. Ook zijn er diverse kunstenaars en hobbyisten present om hun creaties te tonen.

 

Heb je interesse in een kraam? Neem dan contact op via www.melbuulndagen.nl

 

Kofferbakverkoop

 

Om 12.00 uur start de achtste editie van de Kofferbakverkoop. De Grotestraat wordt dan omgetoverd tot een walhalla van vintage, brocante, curiosa, antiek en verzamelitems van de zolderkamers, garages en hobbykamers van de Bornenaren.

 

Ben je op zoek naar iets antieks of een verzamelobject? Aarzel dan niet om een bezoekje te brengen!

 

Wilde Bornse Spelen

 

Helemaal nieuw dit jaar zijn de zogenaamde Wilde Bornse Spelen. Op de Bolkshoek, de parkeerplaats bij Albert Heijn vindt dan van 12.00 tot 17.00 uur een soort van zeskamp plaats, maar dan anders. Volop verrassing dus, maar dat het lachen, gieren en brullen wordt, staat op voorhand al wel vast. En bovendien valt er met de deelname hieraan nog eens een prijs van maar liefst 150 euro te winnen!

 

Deelname

Vooraf inschrijven is niet nodig, aanmelden kan voorafgaand aan het evenementen met een team van twee personen. Deelname is op eigen risico. Hiervoor wordt voorafgaand aan het evenement getekend door de deelnemer.

 

En voor de toeschouwers is er de hele middag muziek te horen en er worden praat- en statafels neergezet.

 

Kunst en Kids

 

Kunstenares Ellen Klasens slaat dit keer haar tenten aan de Grotestraat Noord. Zoals ieder jaar is het eindproduct van het kinderkunstproject strikt geheim.

 

Ben je dus benieuwd wat de jonge Bornse kunstenaartjes allemaal in hun mars hebben, dan is een bezoekje aan hun 'atelier' alleszins de moeite waard.

 

Band Broadway

 

Uiteraard gaan ook zondagmiddag de voetjes van de vloer met een optreden van Broadway!

 

Glamour, klasse, verassend entertainment en sfeer. Zomaar een aantal termen waar Broadway garant voor staat. Een verrassend repertoire vol muzikale hoogstandjes wordt deze Melbuul’nmiddag ten gehore gebracht.

 

Broadway is een combinatie van heel veel ervaring, nog meer enthousiasme, een hoog muzikaal niveau, een zeer verrassend repertoire vol Guilty Pleasures en een feest van herkenning, zes uiterst sympathieke topmusici en een geweldige hardwerkende crew.

 

 

Kermis

 

Ook op de laatste Melbuul'ndag is er natuurlijk weer kermis. Op parkeerplaats De Koem kan er tot 21.00 uur naar hartelust gebotst, gedraaid, gezwaaid en gezwierd worden.

 

Advertenties
(Uw banner hier?)