BorneBoeit in een nieuw jasje
WEBSITE MAANDAG TIJDELIJK UIT DE LUCHT

BorneBoeit in een nieuw jasje

BorneBoeit is maandag korte tijd uit de lucht. Al enige tijd werken we achter de schermen aan een complete make-over van onze website en maandag 6 februari hopen we de overstap te maken naar een nieuw, fris en overzichtelijk ontwerp.

 

Sinds de start op 22 mei 2013 is BorneBoeit onstuimig gegroeid en volgden ontwikkelingen en nieuwe ideeën voor het platform van, voor, door en over Borne elkaar razendsnel op. In ons enthousiasme bedachten we zelf iedere keer wat nieuws en we luisterden naar suggesties, wensen en opmerkingen uit de gemeenschap. Het gevolg was een website waar we best een beetje trots op werden en die inhoudelijk zeker nog niet uitontwikkeld was.

Door de continue aanpassingen was zo langzamerhand echter de logica in de navigatie ver te zoeken. Een doorn in het oog, zeker ook van onze partner en internetbureau Netgemak. Reden om eens goed de bezem te halen door vormgeving en indeling, overbodige zaken op te ruimen en een eigentijds jasje te ontwikkelen, waarin iedereen zich prettig voelt en gemakkelijk de weg weet te vinden. Dat zijn we trouwens ook aan onze stand verplicht, want alleen al in 2016 werd de site ruim 1,2 miljoen keer bezocht…

 

Meer opvallende plek
Het grote en kleine nieuws uit Borne, Hertme en Zenderen behoudt ook in de nieuwe opzet een prominente plaats. Maar daarnaast krijgen ook onze uitagenda, themapleinen, specials en video's een meer opvallende plek. Samen met Netgemak bedachten we bovendien aan de tekentafel weer nieuwe functionaliteiten waarmee we hopelijk nog beter voldoen aan de wensen van onze lezers. Vanzelfsprekend in deze tijd is er ook goed nagedacht over de mobiele versie van BorneBoeit.

 

We weten dat de vraag leeft, maar helaas kunnen we op dit moment nog geen app aanbieden. Het blijft hoog op ons verlanglijstje staan, maar als we zo’n app ontwikkelen, dan willen we ook meteen een heel bijzondere en daar ontbreekt simpelweg op dit moment het budget voor. Het blijft een grote wens voor de toekomst.

 

We verwachten maandagmiddag weer in de lucht te zijn en natuurlijk zijn we dan heel benieuwd naar uw mening. Vul de poll in of laat via e-mail of de social media weten wat u van onze nieuwe website vindt. Alle op- en aanmerkingen zijn welkom.

Team BorneBoeit

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Geen sticker, geen reclame

Dinsdagavond werd in de gemeenteraad een motie aangenomen om over te gaan op het zogenaamde...
28-03-2024

Arthur Lammers geïnstalleerd als wethouder

Er werd door de gemeenteraad dinsdagavond één blanco stem uitgebracht en...
26-03-2024

Borne is (voor even) weer schoon

Deze zaterdagmorgen stond voor velen weer in het teken van Borne Schoon, de plaatselijke en...
23-03-2024

‘Groet vanuit mijn Bornse paleisje’

De woorden van de 73-jarige mevrouw uit Hengelo komen binnen. Ze verblijft nu zo’n...
22-03-2024

Kosten Huis van Borne vallen mee

De inschrijvingen van aannemers voor de bouw van het Huis van Borne zijn sinds vorige week...
21-03-2024

Afscheidsreceptie Martin Velten

Komende dinsdag, 26 maart, zal de laatste raadsvergadering zijn van wethouder Martin Velten. Na...
20-03-2024