BZSV kiest voor andere trainer
10-02-2017
VINCENT MORSINK VERTREKT NA ÉÉN SEIZOEN BIJ BLAUWWITTERS

BZSV kiest voor andere trainer

BZSV De Blauwwitters begint aan het volgende seizoen met een nieuwe trainer. De technische commissie van de club heeft besloten medio dit jaar afscheid te nemen van oefenmeester Vincent Morsink (boven), die afgelopen zomer van start ging bij de zaterdag vierdeklasser.

Job ten Thije (rechts), woordvoerder van de technische commissie: “We hebben bij De Blauwwitters een nieuw beleidsplan opgesteld en in het kader daarvan als technische commissie bij elkaar gezeten en een profielschets gemaakt van de gewenste trainer voor de komende jaren. We zijn dat gaan vergelijken met het profiel van Vincent en zijn tot de conclusie gekomen dat we een andere persoon daarvoor meer geschikt vinden. We hebben hierover een goed gesprek met Vincent gehad en hebben er het volste vertrouwen in dat hij deze competitie prima zal afmaken met de selectie.”

Vincent Morsink reageert teleurgesteld. “Er is veel gebeurd binnen de club en er was veel onrust door allerlei wisselingen, ook voor mij als trainer. Uiteindelijk is besloten dat ik niet in het profiel pas. Dat is aan de technische commissie, die er nu over gaat. Ik ben nog aangesteld door andere mensen. De prestaties waren weliswaar wisselend, maar ik denk dat we nu juist op de goede weg zijn. We begonnen deze competitie met een nieuwe groep onder leiding van een nieuwe trainer en langzamerhand gaat het steeds beter. Er zijn nog steeds mogelijkheden om vierde te worden en eerlijk gezegd denk ik ook dat die positie met deze groep het hoogst haalbare is.”

Niet verschuilen
Vincent Morsink werd in de eerste competitiehelft geconfronteerd met de langdurige afwezigheid van drie belangrijke spelers: Melger Krol, Ruben Versteegen en de van Luctor overgekomen Joost van Brouwershaven. “Daar heb je gelijk in, maar daar wil ik me niet achter verschuilen. Ik had nog wel willen doorgaan, ook al omdat ik weet dat de spelersgroep achter me staat. Die heeft er ook zin in de competitie goed af te sluiten. Samen met jeugd erbij heeft die niet voor niets donderdag het veld schoongemaakt, omdat ze zaterdag graag wil spelen. We gaan het seizoen samen zo goed mogelijk af maken.” (WP)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Daar gaat hal 1

Wethouder David Vermorken mocht woensdagmiddag een stukje muur van sporthal 1 van sportcomplex...
17-04-2024

Scouting Twickel Borne regionaal winnaar

Bij de Regionale Scouting Wedstrijden Twenteland, die afgelopen weekend werden gehouden aan het...
17-04-2024

BZSV pakt punt in spectaculair duel

Waar BZSV in de heenwedstrijd tegen SVV’91 in Enschede een goede eerste helft speelde en...
15-04-2024

NEO verliest in slotfase van FC Winterswijk

Met alweer een geblesseerde speler (Coen ten Tusscher) langs de kant speelde NEO zaterdagavond...
15-04-2024

Spelenderwijs je gitaar onder de knie krijgen?

ADVERTORIAL • Voor velen is het een droom: je favoriete nummer op je eigen gitaar kunnen...
12-04-2024

BZSV kansloos tegen SV Almelo

Op sportpark Ossenkoppelerhoek in Almelo was het zaterdagmiddag vanaf het eerste fluitsignaal...
08-04-2024