Werk

Werken in en rond Borne

In de gemeente Borne (Borne, Hertme en Zenderen) wonen ruim 22.000 mensen. Meer dan de helft daarvan verkeert in de arbeidzame fase van haar of zijn leven. Dit betekent ook dat Borne een excellente vijver is voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Naar mensen die een duidelijk verwantschap hebben met hun woonplaats. BorneBoeit kan daarbij een logische en effectieve brugfunctie vervullen.

 

Op deze plek vindt u dan ook regelmatig vacatures op allerlei niveaus, in de meest uiteenlopende richtingen en bijeengebracht door zowel het bedrijfsleven, de overheid, gezondheidszorg als overige non profit organisaties. De vacatures worden gelardeerd met het nieuws uit Borne, dat betrekking heeft op werken. En ook vindt u hier een presentatie van regionale werkgevers die zich met enige regelmaat manifesteren op de arbeidsmarkt.

 

Wilt u adverteren op dit Werkplein, neemt u dan contact met de redactie.

 

Uitgelicht

Job van de week

Hier ziet u de vacature die ons de afgelopen week het meeste opviel, blablabla

Uitgelicht

Dé werkgever

In deze rubriek plaatsen we wekelijks een werkgever in de schijnwerpers, die er veel werk van maakt om nieuwe medewerkers aan te trekken. file:html/cookies.inc.html}