‘Nieuwe’ Zuivelhoeve opent de deuren
14-03-2017
NIEUWE PAND ADEMT IN ALLES SFEER VAN LEKKER ETEN

‘Nieuwe’ Zuivelhoeve opent de deuren

ADVERTORIAL. Al meteen nadat duidelijk werd dat De Zuivelhoeve zou gaan verhuizen naar het pand aan de Nieuwe Kerkstraat, waar eerst de delicatessenzaak van André Tijhuis en vervolgens die van Maassen van den Brink gevestigd was, liet Henk Brok zich ontvallen dat hij niet kon wachten tot het zover was. Het geduld van de franchisenemer van De Zuivelhoeve wordt niet langer op de proef gesteld. Woensdag gaan de deuren open van zijn nieuwe winkel , die in alles de sfeer van lekker vers eten ademt.

“Eindelijk”, verzucht Henk Brok, terwijl hij samen met zijn medewerkers de laatste hand legt aan de voorbereidingen voor de opening. In een voor zijn begrippen zee van ruimte in vergelijking met de vorige krappe shop aan de Nieuwe Markt. “Daar ben ik achtenhalf jaar geleden begonnen, maar we hielden er onze groei zelf tegen. We waren echt toe aan deze volgende stap. Hier aan de Nieuwe Kerkstraat hebben we een muur laten uitbreken, waardoor de we de vroegere keuken bij de winkel konden trekken. Die heeft een oppervlak van 160 vierkante meter. Achter de schermen hebben we nog eens 50 vierkante meter beschikbaar, net zo veel als in ons oude pand.”

Assortiment enorm uitgebreid
Door het aanzienlijk ruimere oppervlak is het assortiment in de Bornse vestiging van De Zuivelhoeve enorm uitgebreid. Henk Brok: “Het assortiment bonbons is veel groter, er komt een speciale worstentafel en qua wijnen is er achterin de winkel veel meer keuze met liefst tachtig soorten die we hebben liggen en die we exclusief voor ons inkopen bij erkende wijnhuizen. Verder is er veel meer keus in noten, Italiaanse vleeswaren, paté, buitenlandse kaas en zuivel. En we gaan smoothies van Oranka uit Borne toevoegen aan ons assortiment, die hebben geen toevoegingen en E-nummers. Ook zijn vanaf nu diverse prachtige regionale bieren, waaronder uit Twente. Van sommige bierleveranciers, zoals Chimay en Hertog Jan, verkopen we ook bierkazen. En natuurlijk verwachten we veel mensen blij te maken, omdat de bekende warme broodjes van Tijhuis terug komen.”

Je hoeft niet ver te kijken om te begrijpen wat Henk Brok ermee bedoelt als hij het heeft over “een zaak, waar het een feestje wordt om te winkelen. Het wordt een totaal andere beleving voor de klant dan onze vroegere winkel. En de plek is natuurlijk ook geweldig. Als je alleen al ziet hoeveel fietsers hier altijd langskomen…”

Met het aanstekelijke enthousiasme dat hem eigen is heeft Henk Brok ook maar meteen besloten op de nieuwe locatie de openingstijden fors te verruimen. “We gaan voortaan weer op maandag open, tussen 10.00 en 18.00 uur. En ook op zondag kunnen de mensen bij ons terecht. Dan gooien we het vooral op broodjes en minder op kaas. Al is het natuurlijk wel mooi meegenomen, als ze die ook meenemen, haha.”

Voor Henk Brok begint woensdag een nieuwe episode in zijn bestaan als ondernemer in een winkel, waar ook mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld proeverijtjes, workshops en seminars te houden. Samen met zijn zeven medewerkers is hij er klaar voor. “We hopen dat we er straks tien bij moeten aannemen, omdat het hier heel goed gaat. We hebben er in elk geval onwijs veel zin in.”

Zuivelhoeve Borne
Nieuwe Kerkstraat 33
7622 DD Borne
Telefoon 074-2668818

www.zuivelhoeve-borne.nl

 

 

 

 

 

 

  

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Van toiletpapier naar koolrabi

Sinds de uitbraak van corona en de ongekende maatregelen die dat tot gevolg hebben gehad is er...
07-04-2020

Nieuwe ‘Hans de Boer Mode’ geopend

Eigenlijk zouden ze afgelopen donderdag hun nieuwe herenmodezaak aan de Bakkerssteeg officieel...
04-04-2020

Nieuw: de ‘Borns Hart voor Horeca’ bon

Vorige week zondag vertelde -toen nog- minister Bruno Bruins dat de horeca in ons land bijna per...
23-03-2020

Lentekoopzondag afgelast

De Lentekoopzondag, die aanstaande zondag in het centrum van Borne zou plaatsvinden, is...
16-03-2020

Creatief zakendoen in tijden van crisis

Naarmate het coronavirus meer gevolgen heeft voor het leven van alledag, zien ook steeds meer...
15-03-2020

Restaurants verzetten hun bakens

De maatregelen die het kabinet donderdagmiddag uitvaardigde om het coronavirus te beteugelen,...
14-03-2020