St. Stephanuskerk (Grotestraat)

 

13.00 - 14.00 uur Young Evergreens

14.10 - 15.10 uur Koor MIX

15.20 - 16.20 uur Sing with Spirit

 

The Young Evergreens

The Young Evergreens is een enthousiast popkoor uit Hengelo, bestaande uit sopranen, alten, tenoren en bassen. Het koor is opgericht in 1997 en zingt onder de enthousiaste leiding van Bertus van ’t Foort.

 

Het koor verwelkomt graag nieuwe leden. Ze zingen bekende popnummers die zich in de loop der tijd bewezen hebben, zowel Engels- als Nederlandstalig en heel herkenbaar voor een groot publiek.

 

Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen bij de repetities en wie weet sta jij binnenkort wel te zingen tussen deze gezellige groep enthousiaste mensen. Gerepeteerd wordt iedere dinsdagavond van 19.45 uur tot 21.30 uur in de Bethelkerk te Hengelo (Berfloplein 18).

 

Koor Mix

MIX is een gezellig koor uit Zenderen dat haar naam ontleent aan het feit dat het koor bestaat uit 35 mannen en vrouwen, van alle leeftijden en allerlei gezindten.

 

Ze zingen al 20 jaar een MIX van muziek, in principe alles wat ze zelf mooi vinden en ze vinden heel veel mooi. Het repertoire varieert van lichte swingende muziek tot musicalmuziek, maar ook het klassieke repertoire wordt niet vermeden. Al die tijd wordt gezongen onder de bezielende leiding van Fons van Os en sinds een paar jaar is de begeleiding op piano in handen van Niklas Kotter.

 

Koor Mix verzorgt optredens op verschillende locaties in de regio en daarbuiten en bij verschillende gelegenheden. Zo is het koor al een aantal jaren vaste deelnemer aan Borne op z’n Best maar bijvoorbeeld ook bij Amusing Hengelo.

 

Voor het optreden tijdens Borne op z’n Best zal worden geput uit het brede assortiment aan liederen en belooft het koor er een spetterend optreden van te gaan maken.

 

Sing with Spirit

Onder muzikale leiding van dirigent Elise Hesselink brengt Sing with Spirit met kwaliteit en bezieling het repertoire van inspirerende soul & gospel. Dat zie je, dat hoor je, dat voel je!

 

Ze doen dit met twintig enthousiaste zangers en zangeressen, een eigen begeleidingsband en solisten. Stuk voor stuk professionele mensen waarvan een flink aantal de muziek niet alleen als hobby, maar ook als beroep uitoefent. Ze hebben plezier in wat ze doen en weten dat met veel energie over te brengen op het publiek. Ruimdenkendheid is het motto, Sing with Spirit is er voor iedereen, vanuit welke overtuiging ook. De optredens zijn daarom heel divers. Voor grotere optredens bestaat de mogelijkheid om uit te breiden met drie blazers.