Gratis parkeren in gezellig en compact centrum

 

Het gezellige en compacte Borne telt behalve een keur aan voortreffelijke eet- en drinkgedrinkgelegenheden en een gevarieerd aanbod van winkels. Voor vrouwen is er keuze uit een veertiental dameskledingzaken in allerlei stijlen. Bovendien zijn er vier herenkledingzaken. Het mooie daarvan is dat het meestal bedrijven zijn die niet tot de bekende grote ketens behoren en die onderscheidend zijn in de sector. Diverse daarvan trekken klanten vanuit het hele land.

Ok zijn er tal specialistische winkels zoals de onlangs geopende nieuwe delicatessenzaak van De Zuivelhoeve, bak- en kookwinkel Tante Rie, naaimodecentrum Van Buuren, gezondheidswinkel De Kruiderij, streekproductenspecialist Vertwenz, parfumerie Mooi en lifestyleshop Bibelot.

Ook voor ambachtelijke slagers, warme bakkers, topschoenen en kwaliteitsbloemen kunt u prima in Borne terecht, net als voor een goede slijterij of een stijlvolle kapsalon.

Borne heeft, kortom, altijd wel een winkel die u zoekt. En het dorp is onder meer via de A1 en A35 gemakkelijk bereikbaar. Ook mooi: het parkeren in het centrum is bijna overal gratis. Wat let u eigenlijk nog?