Kinderen krijgen de ruimte in de disco
15-04-2017
MELISSA ANNE HENDRIKSE TOCH BLIJ, ONDANKS MAGERE OPKOMST

Kinderen krijgen de ruimte in de disco

De opkomst viel ook haar flink tegen, maar Melissa Anne Hendrikse heeft toch geen spijt dat ze voor zaterdagmiddag een vrolijke discomiddag voor kinderen organiseerde ten behoeve van de Stichting Haarwensen. Hoewel verschillende media het evenement onder de aandacht hadden gebracht en ze tijdens Borne op z’n Best zelf nog behoorlijk wat flyers had uitgedeeld, kwamen er precies elf kinderen op het feestje af.

“Aan het begin zag het er heel slecht uit. Ik was zelfs even bang dat er helemaal niemand zou komen en we alles wel weer konden afbouwen”, laat de Bornse finaliste van de strijd om de titel Miss Beauty of Overijssel weten, als de twee geplande uurtjes discodansen onder leiding van DJ Twan bijna voorbij zijn. “Natuurlijk hadden we op veel meer gehoopt, maar kennelijk is het voor alle ouders een heel druk weekend en hebben ze geen tijd gevonden hun kinderen hier te brengen. Maar ik ben blij dat we het toch hebben laten doorgaan. Heel mooi was dat een klein meisje bij me kwam en vertelde dat ze de vijf euro entree voor het goede doel uit haar eigen spaarpot had betaald. Alleen dat maakt zo’n middag al goed.”

Zelf weet ze uit ondervinding wat het is om kale plekken op haar hoofd te hebben, een situatie die de Stichting Haarwensen helpt bestrijden met het beschikbaar stellen van pruiken van echt haar voor kinderen die geen of onvoldoende haargroei hebben. Het is ook de redden waarom ze zich opgaf voor de missverkiezing, die hetzelfde goede doel ondersteunt.

Donderdag mag Melissa Anne Hendrikse (links op foto hierboven), net als vriendin en concurrente Neshika Burkle die haar zaterdag assisteert (rechts), een gooi doen naar de provinciale titel van Miss Beauty. Bij het Wapen van Beckum. “Daar zullen veel media aanwezig zijn”, weet ze al. “Het wordt één groot gekkenhuis.” (WP)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Het is feest bij Mooi Parfumerie Lammertink

ADVERTORIAL • Op 1 november vorig jaar nam Francesco Lammertink parfumeriezaak MOOI over en...
16-04-2024

Centrum winkeliers luiden zondag de lente in

Sinds woensdagavond is het weer lente. Om precies 22.24 uur was het zover en nu maar hopen dat...
22-03-2024

Keurslager Rensink in de prijzen

De Confrérie des Chavaliers, een broederschap die zich toelegt op het bevorderen van...
14-03-2024

Nieuw: Douwes Daghap

ADVERTORIAL • Voor slechts 8,85 euro een verse, degelijke en gezonde maaltijd; het kan...
11-03-2024

Rocco krijgt een nieuw baasje

Het was in 1994 toen Patrick Hansté, inmiddels 53 jaar, met zijn dierenwinkel startte....
02-03-2024

Henk Brok geeft kaasmes door aan opvolgers

“Het is mooi geweest, ik heb het bijna 16 jaar mogen doen, nu wordt het tijd voor een...
18-02-2024