Borne faalt hopeloos tegen degradant
24-04-2017
LA PREMIERE SCHIET NIETS OP MET DRIE PUNTEN

Borne faalt hopeloos tegen degradant

BVV Borne deed zichzelf zondag ernstig tekort in de strijd om de derde periode door de wedstrijd tegen hekkensluiter La Première met 0-1 te verliezen. Op het eigen sportpark kwam Borne geen minuut in de wedstrijd en verloor het verdiend van de ploeg, die ondanks de zege degradeert naar de vijfde klasse.

Borne bewees zichzelf een slechte dienst bewezen door te verliezen van La Première. Het speelde ongeïnspireerd en ging mee met het lage tempo van de gasten uit Almelo. Al in de zevende minuut had Borne wakker geschud moeten zijn toen een tegenstander vrij eenvoudig voor doelman Sander Post verscheen. Het schot belandde echter in het zijnet. In de 23ste minuut een vrije trap op de rand van het strafschopgebied voor La Première. Via de muur werd de bal tot corner verwerkt. Borne had tot aan de dertigste minuut nog geen kans gecreëerd en deed dit ook tot aan de rust ook niet te doen.

Geklungel in defensie
Wie dacht dat de thuisploeg in de tweede helft orde op zaken zou stellen kwam bedrogen uit. De gasten kwamen in de 52ste minuut op 0-1. Geklungel
in de defensie zette de Almelose spits alleen voor de doelman van Borne. Hij maakte vervolgens geen fout en rondde beheerst in de rechterhoek af.

Een domper, maar er was nog tijd genoeg over om het roer om te gooien. Een tactische omzetting van trainer Edwin Louwes bracht wel meer dreiging, maar echt gevaarlijk werden de Bornenaren niet. Ook niet toen La Première het laatste kwartier zeer vermoeid oogde vond de thuisploeg niet de overtuiging om het tij te keren. Scheidsrechter Menkhorst gaf de gasten vier maal geel en de thuisploeg mocht eenmaal geel noteren. Na zes minuten blessuretijd vond de leidsman het wel genoeg en bleef de thuisclub vertwijfeld achter.
 

BVV Borne mag het zondag opnemen tegen Saasveldia, de kersverse kampioen in deze klasse. De wedstrijd in Saasveld begint om 14.00 uur.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Daar gaat hal 1

Wethouder David Vermorken mocht woensdagmiddag een stukje muur van sporthal 1 van sportcomplex...
17-04-2024

Scouting Twickel Borne regionaal winnaar

Bij de Regionale Scouting Wedstrijden Twenteland, die afgelopen weekend werden gehouden aan het...
17-04-2024

BZSV pakt punt in spectaculair duel

Waar BZSV in de heenwedstrijd tegen SVV’91 in Enschede een goede eerste helft speelde en...
15-04-2024

NEO verliest in slotfase van FC Winterswijk

Met alweer een geblesseerde speler (Coen ten Tusscher) langs de kant speelde NEO zaterdagavond...
15-04-2024

Spelenderwijs je gitaar onder de knie krijgen?

ADVERTORIAL • Voor velen is het een droom: je favoriete nummer op je eigen gitaar kunnen...
12-04-2024

BZSV kansloos tegen SV Almelo

Op sportpark Ossenkoppelerhoek in Almelo was het zaterdagmiddag vanaf het eerste fluitsignaal...
08-04-2024