Speeddate Hannelore Huis op 13 mei
02-05-2017
GEZOCHT: LIEVE EN BETROKKEN EIGENAAR VOOR LANGDURIGE RELATIE

Speeddate Hannelore Huis op 13 mei


ADVERTORIAL. Hallo lief gezin,

 

Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Hannelore Huis, 20 jaar jong en ik ben geboren in de wijk Stroom Esch in Borne aan Erve Jenneboer 63. Ondanks mijn jonge leeftijd sta ik geheel vrijstaand in het leven. Sinds enige tijd ben ik weer alleen en daar kan ik niet goed tegen. Daarom organiseer ik tijdens het Open Huis op 13 mei tussen 11.00 en 14.00 uur een speeddate.

 

Ik ben op zoek naar een lief gezin om mee samen te wonen. Toen mijn geestelijk vader mij tot leven wekte, had hij al een stijlvol en kleurrijk ontwerp in gedachten met strakke vormen. Met mijn 570 m3 inhoud ben ik misschien niet echt superslank uitgevallen, maar ik ben van boven goed voorzien met vijf slaapkamers en heb beneden een aardige achtertuin van ca 110 m2. Ik ben bovendien een heel warme persoonlijkheid. Je zult je het met mij nooit koud hebben, want ik ben helemaal geïsoleerd en heb vloerverwarming. En mocht het ’s zomers te warm worden, dan zet ik mijn airco aan. Cool hè? Ook ga ik graag met je in bad of onder de douche. Het kan allebei, zelfs gescheiden van elkaar. Maar dat vind ik minder leuk hoor.

 

Extravert type
Verder ben ik een extravert type, ik hou van aandacht en belangstelling. Ik vind het heerlijk als mensen naar mij kijken en mijn bijzondere karakter waarderen en ik wil er dan ook altijd goed verzorgd uitzien. Mijn schilderachtig velletje trouwens is twee jaar terug nog uitstekend onderhouden en ik heb hier en daar een zichtbare, lichtgele tattoo als accent laten zetten. Mijn vorige relatie genoot van zijn vrije uitzicht en kwam graag achterom binnen. Maar ik ben wel een beetje op mijn privacy gesteld hoor. Dat kan ook prima met mijn totale omvang van 418 m2, mijn woonkamer van ca 50 m2 en mijn heerlijke dakterras op de tweede verdieping. En zo maar binnen komen, is er ook niet bij. Dan gaan bij mij alle alarmbellen af. Mijn modern vormgegeven tuintje is heerlijk om in te zitten, vooral op mijn grote veranda aan de achterzijde. Natuurlijk kunnen we daar ook eten. Ik ben goed in koken op keramiek en mijn royale, luxe keuken biedt veel werk- en kastruimte. Na het eten doet de vaatwasser de rest, zodat wij lekker tijd voor onszelf hebben.

 

Ook ben ik sportief, ik maak graag een ommetje. Bijvoorbeeld op de fiets langs de recreatieplas in de wijk of door het gebied van de Groene Poort dat dichtbij ons huis begint. Mijn fiets is net nieuw en gelukkig kan ik hem kwijt in onze aangebouwde, verwarmde stenen berging van 20 m2. Ik heb daar trouwens wel eens geslapen, toen ik na een val van mijn fiets moeilijk de trap op kon. Wel zo handig daar een slaapkamer of kantoorruimte. Behalve op sporten ben ik natuurlijk ook verzot op winkelen. Meestal neem ik een van de twee auto’s die op de oprit onder de carport staan. Er is een goede ontsluiting naar het centrum, de provinciale weg en de snelweg. Maar er gaat ook een bus in negen minuten naar het station. Natuurlijk is de wijk ook voor onze kinderen ideaal. Het is rustig, er zijn basisscholen en kinderopvang en de wijkvereniging organiseert jaarlijks allerlei activiteiten.

 

Helpen verhuizen
Tenslotte heb ik nog een verassing voor je. Als je voor mij kiest, dan help ik je verhuizen. Dat doe ik niet zelf natuurlijk, maar ik geef je een cheque van € 500,- die je aan de verhuizing mag besteden. Nou, je weet voorlopig genoeg van mij. Ik hoop echt dat je de moeite wilt nemen om mij te bezoeken, ik ben het echt 389.000 keer waard. Je mag er zo in bij mij. Nou, ik ben nu benieuwd naar jou… Kom je langs op 13 mei tussen 11.00 en 14.00 uur?

 

Je vindt hier mijn gegevens

 

Liefs, Hannelore

Saskia Vreeman, Makelaar 4You
Aanslagsweg 22
7622 LD Borne
Telefoon 074-7110250
www.saskiavreeman.nl

 

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Nieuwe Kerkstraat is nu woonerf

In de Nieuwe Kerkstraat geldt vanaf nu een maximum snelheid van 15 kilometer per uur. Er zijn in...
07-09-2020

Maxime steelt de show

Roodoranje met een subtiel goudgeel randje. Dahlia Maxime kon zaterdag op veel bewonderende...
05-09-2020

Feestelijk moment bij nieuwe Hooiberg

Zaterdagmorgen kwamen alle twaalf jonge bewoners van De Hooiberg met hun ouders en vele...
05-09-2020

Opnieuw ongeval op kruispunt N743

Vrijdagmiddag werd een scooterrijder aangereden die het kruispunt bij Jasmin Garden overstak. De...
04-09-2020

Bob speurt… en vindt soms iets

Bob Tijhuis woont in de Bornsche Maten, is 13 jaar en heeft een niet-alledaagse hobby. Na...
02-09-2020

Zonnecollectief als olievlek

September vorig jaar startten een aantal bewoners van Wensink-Zuid met een collectief...
02-09-2020