We are the champions…
07-05-2017
NEO JO11-9 OPENT HET KAMPIOENENBAL, WIE VOLGEN? MELD HET ONS!

We are the champions…

Met de titel van de jongens van NEO JO19-9 is zaterdag het jaarlijkse feest van de kampioenen weer losgebarsten. Er zullen er ongewijfeld nog heel wat volgen. Van winnaars, in alle soorten, maten en takken van sport. In top- en hoofdklasse, in de kelderklasse of op (bijna) eredivisieniveau. Amateurs en professionals, van F-jes tot senioren, jongens en meisjes… kampioenen zijn er overal. Borne, inclusief Zenderen en Hertme natuurlijk, grossiert er binnenkort weer in. Alle reden dus ze een podium te bieden dat bij hen past: de eregalerij van kampioenen op BorneBoeit. Ook een kampioen? Meld het ons!

NEO JO11-9 (foto boven) werd zaterdag op wel heel overtuigende manier kampioen in de zesde klasse 15 hun klasse. Tegen nummer twee, Avanti W JO11-6, werd in Glanerbrug met maar liefst 11-0 gewonnen. JO11-9 was in de najaarscompetitie voor voetballertjes onder elf jaar al keurig vijfde geworden, maar in het voorjaar stond er geen maat op het team. De ploeg won alle negen duels tot nu toe en bouwde het imposante doelsaldo op van 71 doelpunten voor en 21 tegen.

Cupcakes en frietjes
Felicitaties waren er onder meer van de sportieve, maar kansloze tegenstander Avanti. De ouders van de spelers hadden champagne geregeld met NEO-cupcakes, een kampioenspet en een drinkbeker. Na de gewonnen wedstrijd vertrok de kersverse kampioen naar sportpark ’t Wooldrik, waar NEO het succesvolle gezelschap trakteerde op frietjes, buiten in het zonnetje. NEO JO11-9 gaat het feestje binnenkort nog echt vieren, maar wil uiteraard ook in de laatste twee wedstrijden van de competitie zonder puntverlies blijven.

Het team bestaat uit Merlijn Gerritsen, Stijn Sanderink, Simon Nolte, Guus Ulkeman, Rens Munster, Luuk Mulhof, Senna Haug, Philip Peters en Christian Wentzel. De trainers en leiders zijn Mattie Haug, René Sanderink en Hugo Mulhof.
 

Ook een kampioen?
Ook een kampioen te melden? Stuur dan een of meer foto’s, samen met de belangrijkste informatie over het team of persoon naar info@borneboeit.nl . Graag met de naam- en voornamen van spelers en begeleiding en een telefoonnummer van de persoon die we indien nodig kunnen bellen voor een toelichting. Wij zorgen er dan voor dat jullie de plek krijgen die je verdient, zodat heel Borne en ook iedereen daarbuiten weet dat jullie de aller-, allerbeste zijn!!!

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Daar gaat hal 1

Wethouder David Vermorken mocht woensdagmiddag een stukje muur van sporthal 1 van sportcomplex...
17-04-2024

Scouting Twickel Borne regionaal winnaar

Bij de Regionale Scouting Wedstrijden Twenteland, die afgelopen weekend werden gehouden aan het...
17-04-2024

BZSV pakt punt in spectaculair duel

Waar BZSV in de heenwedstrijd tegen SVV’91 in Enschede een goede eerste helft speelde en...
15-04-2024

NEO verliest in slotfase van FC Winterswijk

Met alweer een geblesseerde speler (Coen ten Tusscher) langs de kant speelde NEO zaterdagavond...
15-04-2024

Spelenderwijs je gitaar onder de knie krijgen?

ADVERTORIAL • Voor velen is het een droom: je favoriete nummer op je eigen gitaar kunnen...
12-04-2024

BZSV kansloos tegen SV Almelo

Op sportpark Ossenkoppelerhoek in Almelo was het zaterdagmiddag vanaf het eerste fluitsignaal...
08-04-2024