Morselt in race Excellence Award
31-05-2017
WINNAAR OP 9 JULI BEKENDGEMAAKT TIJDENS MODEVAKBEURS SOUL SALON

Morselt in race Excellence Award

Morselt Mode in Borne is een van de tien genomineerden voor de Retail Excellence Award. De landelijke prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een retailer die zich onderscheidt met een prettige manier van klantenbinding door mee te gaan met de ontwikkelingen van deze tijd.

De Dutch Retail Experience Award is in 2012 in het leven geroepen door Goodbrandz om vooruitstrevende retailers en winkelconcepten onder de aandacht te brengen en te stimuleren. Door de opkomst van het webshoppen neemt het belang van attractieve winkels met een authentiek en gevarieerd aanbod toe. Winkelen is aantrekkelijk voor de consument wanneer winkels een inspirerende ruimte hebben, waarin het interieur volledig aansluit op de mode en één kloppend verhaal vertelt.

Nominatie alleen al uniek
“Het kwam voor ons in de goede zin van het woord als een donderslag bij heldere hemel. We wisten hier niets van, tot we van de week een mail kregen van het vakblad Textilia, dat de wedstrijd mede organiseert", vertelt eigenaar Henk Morselt. “Je moet hiervoor worden voorgedragen door collega’s en vakmensen uit de branche en er komt een ‘mystery guest’ kijken. Het gaat over de totale bedrijfsvoering en de uitstraling van de zaak. Ik denk dat de nieuwe Lifestyle Corner en vooral onze bijzondere koffiehoek de doorslag hebben gegeven. We zijn hier heel blij mee, want het is ontzettend knap van het team om in zo’n rijtje terecht te komen. We zien wel hoever we komen, maar deze nominatie alleen al is voor ons uniek.”

Soul Salon
De winnaar wordt op 9 juli bekendgemaakt tijdens de eerste editie van Soul Salon, een modevakbeurs die van 8 tot en met 10 juli wordt gehouden op het Westergasterrein in Amsterdam. Doel van het evenement met seminars, exposities, workshops en shows is ‘om topmerken, ontwerpers, inkopers en media samen te brengen om de passie voor innovatie in ondernemen te delen, te netwerken en gezamenlijk te werken aan een duurzame toekomst.’ (WP)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina
Juan Vazquez — 01 jun 2017
Top :-) Succes op 9 juli

Centrum winkeliers luiden zondag de lente in

Sinds woensdagavond is het weer lente. Om precies 22.24 uur was het zover en nu maar hopen dat...
22-03-2024

Keurslager Rensink in de prijzen

De Confrérie des Chavaliers, een broederschap die zich toelegt op het bevorderen van...
14-03-2024

Nieuw: Douwes Daghap

ADVERTORIAL • Voor slechts 8,85 euro een verse, degelijke en gezonde maaltijd; het kan...
11-03-2024

Rocco krijgt een nieuw baasje

Het was in 1994 toen Patrick Hansté, inmiddels 53 jaar, met zijn dierenwinkel startte....
02-03-2024

Henk Brok geeft kaasmes door aan opvolgers

“Het is mooi geweest, ik heb het bijna 16 jaar mogen doen, nu wordt het tijd voor een...
18-02-2024

Nieuw Eethuis Borne op plek van Levi

Vijf maanden geleden verliet restaurant grillroom Levi haar pand aan de Hofstraat 10 in Borne....
20-01-2024