19-06-2017 t/m 22-06-2017
Streetsoccertoernooi

JUN

19

JUN

22

Streetsoccertoernooi


Van 19 tot en met 22 juni is er voor de veertiende keer een Streetsoccertoernooi in Borne voor de leerlingen uit de groepen 5 en 6 van de Bornse basisscholen. Na het succes van vorig jaar zijn de wedstrijden ook dit jaar op het Rheineplein. Dit jaar zijn er leuke extra’s, zoals de Fair Playprijs en het Genereatiedoelschieten.

 

Net als voorgaande edities spelen de deelnemers op twee streetsoccervelden met een kleine houten boarding. Deze boarding zorgt dat de bal veelal in het veld blijft en functioneert als medespeler. De teams spelen 4 tegen 4 en zonder keeper, vanwege de kleine doeltjes.

 

Dit jaar doen 43 teams mee in de categorieŽn jongens, meisjes en gemengd. Van maandag tot en met woensdag worden tussen 15.00 en 19.00 uur de poulewedstrijden gespeeld, waarna donderdagmiddag tussen 15.30 en 18.30 uur de finales zijn. De uitslagen staan in de week van het toernooi op de facebookpagina van Borne Sport.

 

Generatiedoelschieten

Tijdens de finales op donderdagmiddag mogen de vaders, moeders, opa’s en oma’s van de deelnemers laten zien hoe goed zij op doel kunnen schieten. De punten worden bij elkaar opgeteld. Voor de winnaar(s) van het generatiedoelschieten is er een leuk prijsje.

 

Fair Playprijs

De organisatie is in handen van de vier Bornse voetbalverenigingen BVV Borne, Zenderen Vooruit, RKSV NEO en BZSV de Blauwwitters in samenwerking met Borne Sport. In het kader van de Gezonde Leefstijl en Fair Play heeft de organisatie voor de spelers water en fruit beschikbaar en kunnen de teams de Fair Playprijs winnen.

 

De organisatie hoopt op een leuk en sportief toernooi en nodigt iedereen uit om de spelers te komen aanmoedigen.

 

terug naar agenda