‘Ook trendy schoendragers verdienen zorg’
SCHUURMAN SCHOENEN BORNE GAAT PODOTHERAPEUTISCH ADVIES VERLENEN

‘Ook trendy schoendragers verdienen zorg’

ADVERTORIAL - Het is alweer ruim twaalf-en-een-half jaar geleden dat Schuurman Schoenen zich vestigde aan het Marktplein in Borne. “En het gaat hartstikke goed”, aldus een enthousiaste Tom Ellenbroek, de vestigingsmanager. “In ons assortiment hebben we vooral veel trendy schoenen voor een betaalbare prijs. En het is juist ook in dit segment dat klanten zich steeds vaker focussen op de gezondheidsaspecten van het schoeisel. De nieuwe samenwerking met Podozorg komt voor ons dan ook op het juiste moment.”

 

De vierde vestiging van Podozorg

Podozorg is in onze regio inmiddels gevestigd in Westerhaar, Vriezenveen en Geesteren. Vanaf begin volgend jaar zal er ook een praktijk neerstrijken in het nieuwe gezondheidscentrum in Borne, dat wordt gerealiseerd in de voormalige Theresiakerk. Mandy Leusink is een van de medewerksters die vanuit de nieuwe praktijk haar werkzaamheden zal verrichten. De twintigjarige studente podotherapie kwam op het idee om ook vanuit een schoenenzaak, dus dicht bij de mensen, podotherapeutische adviezen te verlenen. En zo viel haar oog op Schuurman Schoenen.

 

’70 Procent van de mensen heeft voetproblemen’

En zoals zo vaak kwam van het een ’t ander. Met als gevolg dat Mandy vanaf donderdag 9 november wekelijks in de winkel aanwezig is om klanten van advies te dienen over inlegzolen en andere voet gerelateerde zaken. “Je moet het zien als een soort inloopspreekuur”, zegt ze. “Ik kan hier een blauwdruk van de voet maken, iets over het voettype vertellen en op de gewenste steunpunten wijzen.” Volgens haar heeft ruim 70% van de mensen voetproblemen. Problemen die zelfs tot knie- of rugklachten kunnen leiden. En dat zijn niet alleen ouderen, maar ook jonge mensen en kinderen. “Ik kan de klanten bij Schuurman straks laten zien dat er met kleine aanpassingen grote problemen voorkomen kunnen worden, óók als het gaat om trendy schoeisel.”

 

Alleen maar winnaars

De podotherapie studente heeft enorm veel zin in haar nieuwe rol. “Ja, ik stel me er erg veel van voor. In feite brengen we onze nieuwe praktijk nu ook naar de mensen toe. En mocht het zo zijn dat er een verder onderzoek of een aanvullende behandeling nodig is, dan kan dat in het nieuwe gezondheidscentrum plaatsvinden.” Ook Tom Ellenbroek is bijzonder verguld met de samenwerking. “We zijn de eerste vestiging van Schuurman in het land die op deze wijze podotherapie gaat aanbieden. Ik stel me veel voor van de bundeling van kennis die we straks in huis hebben. Dit levert alleen maar winnaars op.”

 

Zoals gezegd zal het inloopspreekuur op donderdag 9 november starten en elke daaropvolgende donderdagmorgen plaatsvinden. Vanaf 09.30 uur is Mandy Leusink dan in de winkel aan het Marktplein aanwezig om de klanten terzijde te staan. Het maken van een afspraak vooraf is niet nodig.

 

 

 

 

Schuurman Schoenen

Marktplein 19

7622 CL Borne

(074) 267 14 70

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Centrum winkeliers luiden zondag de lente in

Sinds woensdagavond is het weer lente. Om precies 22.24 uur was het zover en nu maar hopen dat...
22-03-2024

Keurslager Rensink in de prijzen

De Confrérie des Chavaliers, een broederschap die zich toelegt op het bevorderen van...
14-03-2024

Nieuw: Douwes Daghap

ADVERTORIAL • Voor slechts 8,85 euro een verse, degelijke en gezonde maaltijd; het kan...
11-03-2024

Rocco krijgt een nieuw baasje

Het was in 1994 toen Patrick Hansté, inmiddels 53 jaar, met zijn dierenwinkel startte....
02-03-2024

Henk Brok geeft kaasmes door aan opvolgers

“Het is mooi geweest, ik heb het bijna 16 jaar mogen doen, nu wordt het tijd voor een...
18-02-2024

Nieuw Eethuis Borne op plek van Levi

Vijf maanden geleden verliet restaurant grillroom Levi haar pand aan de Hofstraat 10 in Borne....
20-01-2024