Winnares blij met fotoshoot
UITSLAG WEDSTRIJD SHHH-BY CARLA EENJARIG BESTAAN BEDRIJF

Winnares blij met fotoshoot

Carla Mandemaker (foto boven met Hessel Bosch) besloot ter gelegenheid van haar eenjarig bestaan van haar lingeriewinkel Shhh-by Carla een kalender te laten maken. De opbrengst van deze kalender gaat in zijn geheel naar KWF Kankerbestrijding. Ze besloot ook tot deze geste omdat in haar lingeriewinkel veel dames komen waarbij een borst verwijderd is wegens borstkanker.

 

Ze vond Hessel Bosch, gerenommeerd fotograaf, bereid om 12 dames in lingerie te fotograferen. Het resultaat werd een fraaie kalender die nog steeds in de winkel te koop is. Ongeveer 100 mensen deden in januari aan de wedstrijd mee. Heel eenvoudig: wie voor € 50,- kocht, leverde de kassabon voorzien van naam en telefoonnummer in. Uit de kassabonnen is de winnaar getrokken. BorneBoeit was getuige van deze trekking.

 

Opbrengst kalender

Carla Mandemaker hoopte dat zij € 10.000,- zou ophalen, maar het resultaat viel wat tegen. Ze heeft tot dusverre plusminus € 1.500,- binnen, het druppelt nog wat na. Inmiddels heeft Carla Mandemaker wel een certificaat gekregen van het KWF voor haar bijdrage. Op de kalender zijn overigens wel veel positieve reacties binnengekomen. Als dank voor het werk van Hessel Bosch heeft Carla Mandemaker een leren schoudertas voor hem gemaakt.

 

Fotograaf Hessel Bosch

De fotograaf, Hessel Bosch, die de foto’s maakt op locatie in Losser, is niet de eerste de beste. Hij is lid geweest van de internationale club van fotografen, de Colour Art Photo, en won daar vele prijzen. Uiteindelijk werd hij Gold Master binnen die club. Ook heeft hij eens de Gouden Camera gewonnen, een prijs van Kodak. Duizenden internationale fotografen dingen naar die prijs. Momenteel werkt hij in opdracht vanuit zijn huis.

 

Winnares fotoshoot José Staal

Joseé Staal vindt het geweldig dat zij deze prijs heeft gewonnen. Carla Mandemaker belde haar op om het nieuws te vertellen: “Geweldig, ik heb nog nooit wat gewonnen en dan nu een fotoshoot waarbij ik een foto afgedrukt in een lijst krijg. Super, super leuk, dank je wel.” José Staal komt totaal verrast over. Binnenkort wordt de afspraak gemaakt wanneer de fotoshoot op locatie plaatsvindt. (AM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Centrum winkeliers luiden zondag de lente in

Sinds woensdagavond is het weer lente. Om precies 22.24 uur was het zover en nu maar hopen dat...
22-03-2024

Keurslager Rensink in de prijzen

De Confrérie des Chavaliers, een broederschap die zich toelegt op het bevorderen van...
14-03-2024

Nieuw: Douwes Daghap

ADVERTORIAL • Voor slechts 8,85 euro een verse, degelijke en gezonde maaltijd; het kan...
11-03-2024

Rocco krijgt een nieuw baasje

Het was in 1994 toen Patrick Hansté, inmiddels 53 jaar, met zijn dierenwinkel startte....
02-03-2024

Henk Brok geeft kaasmes door aan opvolgers

“Het is mooi geweest, ik heb het bijna 16 jaar mogen doen, nu wordt het tijd voor een...
18-02-2024

Nieuw Eethuis Borne op plek van Levi

Vijf maanden geleden verliet restaurant grillroom Levi haar pand aan de Hofstraat 10 in Borne....
20-01-2024