Werkgroep Jeugd Hertme

 

De Werkgroep Jeugd in Hertme is een enthousiaste en actieve groep jongeren tussen de 12 en 16 jaar oud. Deze groep wordt begeleid door zeven begeleiders/vrijwilligers die allemaal in het bezit zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Eén keer in de 6 a 8 weken wordt er een leuke activiteit georganiseerd.

 

Enkele activiteiten zijn bijvoorbeeld een rondleiding bij de politie, schaatsen, damtoernooi, een filmavond en voorlichtingsavond van Tactus. Maar ook aan de ouderen van Hertme wordt gedacht. Met kerst wordt er een kerstattentie gemaakt en rondgebracht naar alle 65+ers van Hertme en een keer per jaar verzorgt de jeugd een gezellige avond. Ze staan zelf in de bediening, maken zelf de hapjes en verzorgen de avond door middel van een bingo, een optreden, muzikaal intermezzo en nog veel meer.

 

Doordat de subsidies bijna allemaal zijn stopgezet -maar we wel graag iedereen een kans willen geven om mee te doen aan de activiteiten- wordt er één keer per jaar een bloemenactie georganiseerd. Het geld dat hiermee wordt opgehaald, wordt gebruikt om de kosten zo laag mogelijk te houden.

 

Advertenties
(Uw banner hier?)