Welcom Borne heft het glas
NIEUWE TELECOMWINKEL AAN GROTESTRAAT OPENT OFFICIEEL HAAR DEUREN

Welcom Borne heft het glas

ADVERTORIAL - De deuren van hun zaak aan de Grotestraat 224 gingen al op maandag 5 maart open. Maar met de officiële opening van hun winkel Welcom Borne begon zaterdag voor Robin Oude Kamphuis en Tolga Simsek hun bestaan als ondernemers pas echt. Tientallen familieleden, relaties en collega-middenstanders maakten gebruik van de uitnodiging om onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje te komen nemen in het pand, waar tot enkele maanden geleden Leuke Oude Spullen gevestigd was.

Oude Kamphuis en Simsek, voorheen allebei werkzaam voor telecommunicatieketens, vonden elkaar in hun gemeenschappelijke passie en missie. Het pand aan de Grotestraat onderging, zonder aan de basis ervan veel te veranderen, een complete metamorfose en kenmerkt zich nu door een zeer moderne inrichting waar wit en limegroen de dominante kleuren van de huisstijl vormen. Simsek heeft zelfs zijn gekwetste linkerarm, als gevolg van een bij het voetballen opgelopen blessure, in limegroen gipsverband laten verpakken.

Alle bekende merken en netwerken
Robin Oude Kamphuis en Tolga Simsek presenteren zich met Welcom Borne als een onafhankelijke aanbieder van brede telecomdiensten voor de particuliere en de zakelijke markt. “Klanten kunnen bij ons terecht voor alle bekende merken telefoons en tablets, zoals Apple, General Mobile, HTC, Huawei, Nokia en Samsung. En we leveren abonnementen voor elk mobiel- en thuisnetwerk, met toestel of Sim Only.” Het gaat daarbij om internet, televisie en bellen (alles-in-een pakketten) van onder meer Ben, Dean One, KPN, Tele2, Telfort, T-Mobile, Vodafone, XS4All, Yes en Ziggo.

Uiteraard behoren ook accessoires als hoesjes, powerbanks en screenprotectors tot het assortiment van Welcom Borne, dat ook reparaties uitvoert, workshops en cursussen gaat organiseren en verzekeringen en zelfs energiecontracten afsluit.

Verenigingsactie
Op vertoon van een lidmaatschap van één van de Bornse verenigingen krijgt de klant 10% korting op een accessoire naar keuze.

Robin Oude Kamphuis en Tolga Simsek heten u graag hartelijk welkom bij Welcom Borne!

De openingstijden van Welcom Borne zijn op maandag van 11.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 09.30 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

Welcom Borne
Grotestraat 224
7622 GV Borne
Telefoon 074-2341033
info@welcomborne.nl
www.welcomborne.nl

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Centrum winkeliers luiden zondag de lente in

Sinds woensdagavond is het weer lente. Om precies 22.24 uur was het zover en nu maar hopen dat...
22-03-2024

Keurslager Rensink in de prijzen

De Confrérie des Chavaliers, een broederschap die zich toelegt op het bevorderen van...
14-03-2024

Nieuw: Douwes Daghap

ADVERTORIAL • Voor slechts 8,85 euro een verse, degelijke en gezonde maaltijd; het kan...
11-03-2024

Rocco krijgt een nieuw baasje

Het was in 1994 toen Patrick Hansté, inmiddels 53 jaar, met zijn dierenwinkel startte....
02-03-2024

Henk Brok geeft kaasmes door aan opvolgers

“Het is mooi geweest, ik heb het bijna 16 jaar mogen doen, nu wordt het tijd voor een...
18-02-2024

Nieuw Eethuis Borne op plek van Levi

Vijf maanden geleden verliet restaurant grillroom Levi haar pand aan de Hofstraat 10 in Borne....
20-01-2024