21-04-2018
Running Dinner voor STOP Foundation

APR

21

18.00 Running Dinner voor STOP Foundation


Stichting STOP Foundation is een initiatief van Jessica Broekhuis (1964), oud-televisiepresentatrice en programmamaakster. Jarenlang was Jessica verslaafd aan alcohol, cocaïne en gokken. Zij schreef daarover een aangrijpend boek: Stop, het verdriet van een verslaving.

 

In 2017 is zij begonnen met een interactief voorlichtingsprogramma op scholen over alcohol en drugs, waarmee zij jongeren onder 18 jaar bewust maakt van de risico’s en gevaren van verslaving. Heel belangrijk, want onderzoek toont aan dat de kiem voor verslaving wordt gelegd in de puberteit en jongvolwassenheid. Jessica gaat met de klas in gesprek en laat jongeren zelf voorlichtingsfilmpjes maken over dit thema, zo levert zij een bijdrage aan het bespreekbaar maken van zorgelijk alcohol- en middelengebruik en het ombuigen van negatieve groepsdruk.

Het motto van STOP Foundation is: zorg voor jezelf én voor elkaar!

 

Steun dit initiatief en doe mee aan het running dinner in Delden op zaterdag 21 april 2018. Vanaf zes uur openen negen Deldense restaurants hun deuren en maken zij heerlijke gerechten klaar. De opbrengst van de avond gaat naar de STOP foundation, dat daarmee dit project aan Twentse scholen kan aanbieden.

 

Schrijf in op: www.rotarydeldenborne.nl/runningdinner/.

 

terug naar agenda
 

file:html/cookies.inc.html}