Pianospektakel op Koningsavond

 

Net als vorig jaar, toen Borne de primeur had, beginnen de activiteiten rond Koningsdag al op 26 april! Dan speelt de band Dokter en de Heer namelijk vanaf 20.00 uur tijdens Koningsavond in Melbuul’n Dorp, op het podium op het Dorsetplein.

 

Dokter en de Heer, een gevestigde naam in het regionale feestcircuit, speelt daarbij herkenbare feestmuziek die een breed publiek zal aanspreken. Meezingen is daarbij niet verboden! En in combinatie met verschillende horecafaciliteiten op het Dorsetplein is alles aanwezig om er een heerlijke avond van te maken.

 

Toen Dokter en de Heer werd benaderd om niet alleen tijdens Koningsdag op te treden, maar ook de tweede editie van Koningsavond in Melbuul’n Dorp te verzorgen, hoefde de band niet lang na te denken. Met twee grote piano’s, een gitaar en drums zorgt deze Twentse band gegarandeerd voor een avond vol sfeer en meezingers. Want wie Dokter en de Heer al eens heeft zien spelen weet het zeker: het is niet gemakkelijk om stil te blijven staan!

 

Het feest op Koningsavond is rond middernacht afgelopen, zodat iedereen de volgende ochtend weer fris is voor een prachtige Koningsdag.