Heren Apollo 8 slaan nieuwe weg in
18-04-2018
ROB SMIENK EN ROB HONIGH NIEUW TRAINERSDUO HEREN 1

Heren Apollo 8 slaan nieuwe weg in

Met de komst van het trainersduo Rob Smienk (foto rechtsboven) en Rob Honigh heeft het eerste herenteam van volleybalvereniging Ecare Apollo 8 twee nieuwe, maar ook bekende gezichten aangetrokken. Daarnaast krijgt de herenlijn een eigen technische commissie. Het zijn de eerste stappen van de nieuwe koers van herenvolleybal binnen Ecare Apollo 8.

 

Nieuw trainersduo
Met de komst van het trainersduo Rob Smienk en Rob Honigh heeft het eerste herenteam van Ecare Apollo 8 twee nieuwe, maar ook bekende gezichten aangetrokken. “Vier seizoenen geleden speelden we nog in de topdivisie. Nu we komend seizoen in de tweede divisie uitkomen is het een mooie kans om een nieuwe frisse start te maken. We beginnen opnieuw en investeren in de jeugd, zij hebben de toekomst”, licht Rob Smienk toe. “Samen met Rob Honigh heb ik er enorm veel zin in om het eerste herenteam te begeleiden. De stap van speler naar trainer is een logische voor mijzelf. Ik ben dan ook blij dat ik deze kans van Ecare Apollo 8 krijg.”

 

“Met onze heren willen we weer een herkenbaar en enthousiast volleybal spelen waarvoor het publiek uit Borne en omgeving graag naar onze prachtige accommodatie komt. Ik kijk er enorm naar uit om hier een bijdrage aan te leveren”, vult Rob Honigh aan. Recordspeler van het eerste herenteam Erwin Wes stopt als speler. Hij neemt voor het eerste herenteam de managerstaken van Rob Honigh over.

 

Martin Reesink: “Ik ben zeer verheugd dat twee echte Apollo 8 mannen het trainerschap op zich gaan nemen. Ze hebben de afgelopen jaren al veel betekend voor onze vereniging en ik ben blij dat ze verbonden blijven aan ons eerste herenteam. Ik wens hen beiden, en natuurlijk ook Erwin Wes, veel succes”.

 

Afscheid Victor Artatmonov
Met de komst van Rob Smienk en Rob Honigh wordt er ook afscheid genomen van Victor Artatmonov. Artatmonov is vorig seizoen begonnen als trainer van het eerste en tweede herenteam. In goed overleg is onlangs besloten om na dit volleybalseizoen afscheid van elkaar te nemen.

 

"Ik bedank Victor voor zijn inzet voor onze vereniging en in het bijzonder voor zijn bijdrage aan het eerste en tweede herenteam. Ik wens hem, namens alle leden, alle goeds toe”, aldus Martin Reesink (rechts op de foto).

 

Veel geïnvesteerd

“Ecare Apollo 8 is een volleybalvereniging voor jongens en meisjes, voor mannen en vrouwen”, zegt Reesink. “Helaas zien we een landelijke trend dat het aantal volleybal spelende jongens afneemt. Daarom hebben we de afgelopen jaren veel geïnvesteerd om volleybal aantrekkelijker te maken voor jongens. Denk dan bijvoorbeeld aan smashbal, vriendjestrainingen en clinics door ons eerste herenteam. Dit heeft geleid tot meerdere aanmeldingen. Om de herenlijn in goede banen te leiden heeft een aantal leden en vrijwilligers de handen ineengeslagen. Zo is onder leiding van Mark Willem Janssen een nieuwe technische commissie samengesteld. Hij gaat de belangen van de heren/jongenslijn behartigen.”

 

Het eerste herenteam speelt op zaterdag 21 april de laatste wedstrijd van het seizoen. Om 17.00 uur klinkt het eerste fluitsignaal tegen EVV Bultman-Hartholt Heren 1 in sporthal De Veste in Borne.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Daar gaat hal 1

Wethouder David Vermorken mocht woensdagmiddag een stukje muur van sporthal 1 van sportcomplex...
17-04-2024

Scouting Twickel Borne regionaal winnaar

Bij de Regionale Scouting Wedstrijden Twenteland, die afgelopen weekend werden gehouden aan het...
17-04-2024

BZSV pakt punt in spectaculair duel

Waar BZSV in de heenwedstrijd tegen SVV’91 in Enschede een goede eerste helft speelde en...
15-04-2024

NEO verliest in slotfase van FC Winterswijk

Met alweer een geblesseerde speler (Coen ten Tusscher) langs de kant speelde NEO zaterdagavond...
15-04-2024

Spelenderwijs je gitaar onder de knie krijgen?

ADVERTORIAL • Voor velen is het een droom: je favoriete nummer op je eigen gitaar kunnen...
12-04-2024

BZSV kansloos tegen SV Almelo

Op sportpark Ossenkoppelerhoek in Almelo was het zaterdagmiddag vanaf het eerste fluitsignaal...
08-04-2024