Antoinette Posthuma blijft in Borne
29-05-2018
ECARE APOLLO 8 HEEFT SELECTIE VOOR NIEUWE SEIZOEN ROND

Antoinette Posthuma blijft in Borne

Ook komend volleybalseizoen speelt Antoinette Posthuma bij volleybalvereniging Ecare Apollo 8. Met haar aanblijven heeft de Bornse formatie de selectie voor komend seizoen rond. De spelersgroep bestaat hiermee uit dertien speelsters.

 

Het wordt voor Posthuma haar derde seizoen bij de nieuwe eredivisionist. “Na het kampioenschap in de Topdivisie kreeg ik vanuit het team en de vereniging regelmatig de vraag: je blijft toch nog wel een jaar? Ik heb er lang en goed over nagedacht en besloot toch om te verlengen. Omdat ik nog steeds met veel plezier volleybal heeft me dit ervan overtuigd om er nog een jaar bij achteraan te plakken. Ik wil mijn eredivisie-ervaring gebruiken om dit over te brengen op de jonge meiden. Samen met Jeanine Stoeten hebben we denk ik een goede mix van ervaring en talent in ons team. Ik kijk er naar uit om nog een jaar te knallen”, aldus Antoinette Posthuma.

 

'Selectie staat als een huis'

Na het vastleggen van Jeanine Stoeten kunnen trainers Thijs en Bart Oosting melden dat de selectie voor het eerste seizoen in de eredivisie nu definitief rond is. “We zijn uiteraard zeer verheugd dat Antoinette heeft besloten om nog een jaar bij Ecare Apollo 8 te volleyballen. Ze kan met haar ervaring op cruciale momenten een wedstrijd doen kantelen en zorgt voor balans in het team. We hebben naast eredivisie-ervaring in de selectie ook een aantal talentvolle speelsters. De jonge meiden kunnen veel leren van Antoinette en Jeanine. Niet alleen in tactisch en technisch opzicht, maar ook buiten het veld. Als teamplayers en als mens. We hebben de selectie nu rond en het staat als een huis. We hebben vertrouwen in ons debuut in de eredivisie”.

 

De selectie van Ecare Apollo 8 bestaat uit Ilona ter Avest, Emma Bredewoud (nieuw), Laury Donker, Lieke Hilgenberg, Rinske Hofstee, Julliet Huisman, Esther Huls, Carlijn Koebrugge (nieuw), Benthe Olde Rikkert, Antoinette Posthuma, Manon van ’t Rood, Marlon Stevelink en Jeanine Stoeten (nieuw).

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

BZSV ten onder in doelpuntenfestijn

De Blauwwitters begonnen zaterdag gedreven aan het thuisduel tegen EMOS. De gasten kregen geen...
25-03-2024

Jarig BSS schaatst 5.500 euro bij elkaar

Het ene feestje is het andere niet. Dat bleek zaterdagmiddag nog meer eens toen het 25-jarig...
24-03-2024

BZSV en PW delen de punten

PW begon zaterdag sterk tegen BZSV en speelde aanvankelijk beter en feller dan de gasten uit...
18-03-2024

Apollo 8 naar halve finale landskampioenschap

Na een boeiende wedstrijd om de eerste plek in de kampioenspoule heeft Apollo 8 zich...
18-03-2024

NEO verliest nipt van DOS’37

Na een van NEO-kant wat afwachtende start zaterdagmiddag in Vriezenveen was de eerste kans voor...
17-03-2024

Jeffrey Scharbaai nieuwe trainer bij Apollo 8

Twee maanden nadat Thijs Oosting bekend maakte aan het einde van het lopende volleybaljaar te...
15-03-2024